advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 August 2011, 16:35   #1
HansG
PCM Enthusiast
 
HansG's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 November 2006
Berichten: 185
Standaard Ccleanerprobleem in Vista

Beste lezer(s), nadat ik na enkele weken installatie-ellende met Windows Vista(SP2) dit systeem uiteindelijk op een DELL Inspiron 1720 geinstalleerd heb gekregen en eindelijk alles naar wens LEEK te werken, loop ik tegen het volgende probleem aan:

1. Wanneer ik Ccleaner tracht te draaien gaat analyseren razendsnel, maar wanneer ik vervolgens wil verwijderen blijft de voortgangsbalk op 3% steken waarna dit letterlijk uren en urenlang het geval blijft. Van armoe breek ik het programma dan maar af en probeer het dan nogmaals. e.a blijft zich maar
herhalen, ook het opnieuw installeren van Ccleaner (de laatste versie) is niet de oplossing. Wie weet wat er mogelijk aan de hand kan zijn?

2. Wanneer ik een bestand probeer te verwijderen gebeurt het volgende: Het bestand laat zich via de verkenner wel verwijderen maar vervolgens vertoont de prullebak dezelfde eindeloze (lees uren) vertraging als dat Ccleaner deed... Het lijkt dus op ??n probleem dat zich bij het verwijderen (of het nu temporary files of andere bestanden zijn) voordoet.


Wie weet de oplossing voor dit probleem?

Groeten,
Hans G.
HansG is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 August 2011, 21:33   #2
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Werkt het verwijderen van bestanden met shift-delete wel? (Let wel, dit verwijdert bestanden direct, zonder de prullenbak.(speciale recovery software achterwege gelaten))
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2011, 13:33   #3
fotoflex
PCM Newbie
 
fotoflex's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 92
Standaard

HansG,

misschien dat scannen en cleanen met telkens slechts ??n vakje aangevinkt laat zien, waar het systeem blijft hangen?
Op zichzelf geen oplossing, maar misschien kun je dan wat gerichter zoeken.
__________________
"Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel!"
fotoflex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2011, 19:53   #4
HansG
PCM Enthusiast
 
HansG's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 November 2006
Berichten: 185
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fotoflex Bekijk bericht
HansG,

misschien dat scannen en cleanen met telkens slechts ??n vakje aangevinkt laat zien, waar het systeem blijft hangen?
Op zichzelf geen oplossing, maar misschien kun je dan wat gerichter zoeken.
fotoflex, bedankt voor de suggestie, het is tijdrovend maar misschien komt er iets uitrollen.

Groeten,
Hans
HansG is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2011, 21:09   #5
De Hulk
PCM User
 
De Hulk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Locatie: The Netherlands
Berichten: 144
Standaard

Misschien eens een schijfcontrole doen? chkdsk /f/r
De Hulk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2011, 17:34   #6
HansG
PCM Enthusiast
 
HansG's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 November 2006
Berichten: 185
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Hulk Bekijk bericht
Misschien eens een schijfcontrole doen? chkdsk /f/r
Dank, dat kan ik ook nog even proberen.

Groeten,
Hans
HansG is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2011, 18:45   #7
HansG
PCM Enthusiast
 
HansG's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 November 2006
Berichten: 185
Standaard Ccleaner probleem onder Windows-Vista

Goeienavond,

Een dag geleden gaf fotoflex me de hint om bij Ccleaner eerst alles uit te vinken en alles 1 voor 1 te checken om zodoende te kunnen zien waarbij zich een probleem voor doet

Inmiddels ben ik (we) er achter dat zodra je een vink plaatst bij HISTORIE Ccleaner op 3% tot in de eeuwigheid blijft hangen. Haal je de vink weg dan is er geen probleem. Zijn er (redelijke) mogelijkheden om dit op te lossen? Weet iemand dit misschien?

Groeten,
Hans G.
HansG is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2011, 19:16   #8
De Hulk
PCM User
 
De Hulk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Locatie: The Netherlands
Berichten: 144
Standaard

HISTORIE is dat de geschiedenis van Internet Explorer? Want die kun je uitvinken en de > Geschiedenis telkens verwijderen bij het afsluiten van de browser in IE zelf.
De Hulk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 August 2011, 00:49   #9
fotoflex
PCM Newbie
 
fotoflex's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 92
Standaard

HansG,



Maar het hoort zo niet te werken, natuurlijk!
Ikzelf zou vervolgens zowel IE als CC opnieuw downloaden en installeren.
__________________
"Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel!"
fotoflex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 August 2011, 02:00   #10
HansG
PCM Enthusiast
 
HansG's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 November 2006
Berichten: 185
Standaard Cleanerprobleem in Vista

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fotoflex Bekijk bericht
HansG,



Maar het hoort zo niet te werken, natuurlijk!
Ikzelf zou vervolgens zowel IE als CC opnieuw downloaden en installeren.

Beste fotoflex, Ccleaner had ik al opnieuw gedownloaded en opnieuw ge-installeerd (zonder succes). Maar IE 9 deinstalleren? En hoe krijg ik IE dan weer opnieuw op mijn PC?

Groeten,
Hans G.
HansG is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:49.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.