advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 7 August 2011, 09:37   #1
tagara
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard snelkoppelingen vaeranderen in een wereldbol

wat ik nu ondekt heb is dat de snelkoppelingen van internetsites in wereldbollen veranderen als ik de naam ervan wijzig.

bv ik sta op de internetsite van hotmail en klik dan rechts om een snelkoppeling te maken.

er komt dan een snelkoppeling op mijn bureaubld te staan en daar staat hotmail en eronder staat mijn hotmailadres,

als ik nu naam wijzigen doe en mijn adres weg haal zodat er alleen hotmail blijft staan dan veranderd het icoon in een wereldbol.

wie kan mij helpen alle tips zijn welkom

Laatst gewijzigd door tagara : 7 August 2011 om 10:31
  Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2011, 11:26   #2
Rolex
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

maak eens een screenshot hiervan want begrijp niet wat je bedoeld.
  Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2011, 12:33   #3
tagara
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Naamloos1.jpg

Naamloos.png1.jpg


ik hoop dat ik het goed heb gedaan.

op bureaublad 1 zie je de voledige tekst onder een snelkoppeling staan en een juiste afbeelding.

en op het andere bureaublad zie je alleen maar wereldbollen en dat komt omdat ik de naam van de tekst gewijzigd heb.

hoop dat jet het snapt
gr Carina
  Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2011, 12:35   #4
De Hulk
PCM User
 
De Hulk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Locatie: The Netherlands
Berichten: 144
Standaard

Kijk eens of Internet Explorer nog ingesteld staat als je standaard browser. Extra > Internetopties > Programma's > ... is standaard browser

Kan ook zijn dat je de cache moet legen.

Laatst gewijzigd door De Hulk : 7 August 2011 om 12:39
De Hulk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2011, 13:26   #5
tagara
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb zojuist bestanden verwijderd en ja ie is mijn standaard browser

en ter aanvulling ik gebruik ie 9

Niets veranderd
  Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2011, 14:07   #6
Hans60
PCM Enthusiast
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Berichten: 193
Standaard

Door het wijzigen van de snelkoppeling is de koppeling met de favicon (het plaatje dat bij de koppeling wordt weergegeven) van de site weer gewijzigd in de standaard weergave: het is en blijft een internetpagina en die is standaard gekoppeld aan IE, dus daar krijg je nu het icoon van te zien. Mogelijk dat het juiste favicon weer terugkomt als je de site bezocht hebt.
__________________
Een decollet? is als de zon: je mag er naar
kijken maar je moet er niet in staren....
Hans60 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2011, 14:53   #7
tagara
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja zover was ik ook dat het veranderd, en nee hij komt niet normaal terug als ik op de site ben geweest.

maar er moet toch een oplossing voor zijn ?
  Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2011, 15:01   #8
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Wanneer verandert het icoon eigenlijk? Direct na naamwijziging of na reboot? Ik heb het namelijk uitgeprobeerd (met marktplaats) en het icoontje blijft na wijziging vd naam, krijg dus niet plots een wereldbolletje (verder niet gereboot oid, heb dan wel IE8 ipv 9 ge?nstalleerd maar gebruik verder meestal firefox).

Ik heb ondertussen van alles geprobeerd om het probleem hier na te boodsen maar ik krijg het niet voor elkaar. Ik vermoed dat een ander stukje software misschien dwars ligt. Ik denk daarbij als eerste aan anti virus, firewall software ed.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.

Laatst gewijzigd door eNdEmiOn : 7 August 2011 om 15:24
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2011, 15:31   #9
De Hulk
PCM User
 
De Hulk's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Locatie: The Netherlands
Berichten: 144
Standaard

Leeg de cache eens > Extra > Internetopties > Algemeen > Tijdelijke internetbestanden of geschiedenis verwijderen. Cookies en wachtwoorden niet aanvinken, anders ben je die kwijt en moet ze opnieuw invoeren. Zet bij hetzelfde tabblad onder > Instellingen > Elke keer als ik de webpagina bezoek (controle op nieuwe versies).
De Hulk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 August 2011, 15:33   #10
tagara
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hallo meneer Hulk

ik heb al je opdrachten vervuld, maar helaas.
ik blijf optimistisch.

mijn dank is groot dat jullie allemaal mee willen denken
  Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:21.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.