advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 September 2011, 11:45   #1
Kempenaar
Just Joined!
 
Geregistreerd: 31 October 2004
Berichten: 46
Standaard Irritante "beveiligingsmelding" Google?

Sedert vanmorgen krijg ik plotseling de "beveiligings waarschuwing" bij het openen van windows internet explorerer. (zie bijlage)

Uitsluitend na een aantal keren ja klikken wil deze melding verdwijnen, niet alleen bij het opstarten van de webbrowser maar ook telkens als ik naar een andere site wil gaan verschijnt dit hinderlijke bericht.

Had willen doen met systeemherstel maar kwam tot de ontdekking dat in tegenstelling tot Windows XP deze standaard is uitgeschakeld in Windows 7.

Gaarne hulp voor het verwijderen van deze melding waarvoor bij voorbaat mijn dank.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg beveiligingswaarschuwing.jpg‎ (18,1 KB, 19x gelezen)
Kempenaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2011, 13:47   #2
MicrosoftHelpt
Just Joined!
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 29
Standaard

Sinds wanneer heeft u last van dit probleem?
U kunt proberen het probleem te verhelpen met het resetten van de instellingen van Internet Explorer. Alle instellingen van Internet Explorer zullen dan teruggezet worden naar standaard waarden. Uw favorieten blijven uiteraard wel gewoon intact. Met de volgende stappen kunt u de instellingen herstellen:
  1. Sluit alle programma's af, waaronder Internet Explorer (als het programma nog is geopend).
  2. Klik op Start en klik vervolgens op Uitvoeren als u gebruikmaakt van Windows XP. Typ de volgende opdracht in het vak Openen en druk op ENTER:inetcpl.cpl
    Klik als u Windows Vista gebruikt op Start

    . Typ de volgende opdracht in het vak Zoekopdracht starten en druk op ENTER:inetcpl.cpl
    Het dialoogvenster Internetopties wordt weergegeven.
  3. Klik op het tabblad Geavanceerd.
  4. Klik onder Instellingen voor Internet Explorer opnieuw instellen op Opnieuw instellen. Klik vervolgens opnieuw op Opnieuw instellen.
  5. Wanneer Internet Explorer het opnieuw instellen van de instellingen heeft voltooid, klikt u op Sluiten in het dialoogvenster Instellingen voor Internet Explorer opnieuw instellen.
  6. Start Internet Explorer opnieuw.
__________________
Met vriendelijke groet,

MicrosoftHelpt
MicrosoftHelpt is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2011, 13:59   #3
Kempenaar
Just Joined!
 
Geregistreerd: 31 October 2004
Berichten: 46
Standaard

Ik heb het probleem sinds vanmorgen.
En ik gebruik Windows 7 Pro.

Heb de procedure welke is omschreven opgevolgd en het probleem is verholpen.
Hartelijk dank hiervoor.
Kempenaar is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:20.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.