advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 29 November 2006, 09:38   #1
k03kj3
Just Joined!
 
Geregistreerd: 7 August 2006
Berichten: 4
Standaard draadloze router

ik heb casema kabel internet,
eerst had ik altijd een router van sweex, maar nu wil ik draadloos gaan, en heb ik een router gekocht van canyon(cn-wf514).
(de router ondersteunt kabel internet)

Zodra ik deze router aansluit krijg ik een pop up van windows, die zegt dat de verbinding geen of beperkte mogelijkheden heeft, en dan kan ik niet op interet.

Netwerkverbinding heb ik al gerepareerd,
netwerkverbinding uitgeschakeld en opnieuw ingeschakeld,
router reset gedaan,
modem reset gedaan, maar niks wil werken

sluit ik vervolgens mijn oude sweex router aan werkt het prima.
De draadloze verbinding word wel uitgezonden via de router, want kan dit wel oppikken, maar hiermee niet op inet.

iemand nog enig idee?
bvd
k03kj3 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 November 2006, 11:27   #2
KiboN
PCM Lord
 
KiboN's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 April 2005
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 1.119
Standaard

Mischien moet je nog wat dingen instellen in de router?
__________________
Het is groen en het PWND, ra ra wat is het?
| Intel Pentium D 940 | ATI Radeon X1900XTX | 2GB DDR2 PC6400 |
KiboN is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 November 2006, 12:00   #3
k03kj3
Just Joined!
 
Geregistreerd: 7 August 2006
Berichten: 4
Standaard

standaard kan ik niet eens bij de interface van de router, vul ik alles handmatig in(ip adress, subnetmask, standaard gateway), kan ik er wel bij.
Voor mijn gevoel stel ik alles hetzelfde in als op de Sweex router, maar het werkt nog steeds niet. Zet ik vervolgens de verbiningd weer op automatisch kreeg ik weer zo een gaar ip adress dat nooit van mij kan zijn.
k03kj3 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 November 2006, 00:07   #4
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Kabel: meestal betekent dat MAC adres kloning aanzetten, gebruik hetzelfde MAC-adres in als op de Sweex. Controleer in het diagnostics menu van de router of deze verbinding heeft.

Dat je geen verbinding krijgt met je router tenzij je een vast IP adres invoert, betekent dat de dhcp-server in de router uit staat. Als je via vast IP adres een werkende verbinding hebt, dan zitten beveiliging en MAC-adres filtering wel goed.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:10.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.