advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 24 October 2010, 18:40   #1
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard Multiplier Intel Q8200 klopt niet.

Heey allemaal,

Ik heb een Intel Q8200 op een Foxconn g31mx-k en ik zit met een probleem, namelijk: mijn multiplier staat op 6 terwijl deze op 7 moet staan. Hoe verander ik dit terug?



M.v.g
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2010, 21:26   #2
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

ik zou ook even kijken wat het bios zegt,
het kan soms zijn dat cpu-z er een beetje naast zit(vooral met voltages)
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2010, 21:37   #3
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

we hebben het batterijtje los gehaald en het bios is gereset, en toen gaf het bios aan dat alles weer ok? was en toen we naar windows gingen zei Pcwizard van niet.
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2010, 22:25   #4
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

En dit wordt niet veroorzaakt door "speedstep"?
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 October 2010, 22:39   #5
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

Nee hierdoor niet, maarja ik heb het opgelost door EIST en C1E uit te zetten. Toch bedankt voor de hulp
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 October 2010, 14:32   #6
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

EIST is speedstep!
http://en.wikipedia.org/wiki/SpeedStep
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:26.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.