advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 2 October 2010, 18:33   #1
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard Games in een Windows server 2003 domein.

Hey allemaal,

Ik heb een vraagje en ik hoop dat iemand daar misschien een antwoord op heeft.

Stel, ik draai een server met windows server 2003. en link daar 2 pcs met windows xp sp3 aan. is het dan mogelijk om deze pcs gewoon op eigen kracht games te laten doen? (pcs zijn 2 quadcores, Server is een XC Cube van 2.8ghz met 1gb ddr400 geheugen)

Alvast bedankt
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2010, 20:02   #2
chevdaddy
PCM Newbie
 
chevdaddy's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Locatie: drachten
Berichten: 61
Standaard

Ik zou niet weten waarom dat niet zou werken.
__________________
MB: Asus P5Q Deluxe
CPU: Pentium core2Duo E6300 1,86 GHz
Mem: OCZ PC6400 2 GB
HD's: 1x WD green 500GB(boot)2x Samsung 400GB, 2x Maxtor 300GB(data)
Graka: Point of View Geforce GT220 1GB DDR3 PCIe
Voeding: Antec Earthwatts 650 watt
Behuizing: Coolermaster Stacker T01.

OS: Debian 5.0.6
chevdaddy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2010, 20:10   #3
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

Omdat ik dacht dat misschien de hdd en de cpu van de server gebruikt werden.
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2010, 20:49   #4
chevdaddy
PCM Newbie
 
chevdaddy's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 November 2009
Locatie: drachten
Berichten: 61
Standaard

niet als je gewoon het spel op de pc zelf installeerd.
__________________
MB: Asus P5Q Deluxe
CPU: Pentium core2Duo E6300 1,86 GHz
Mem: OCZ PC6400 2 GB
HD's: 1x WD green 500GB(boot)2x Samsung 400GB, 2x Maxtor 300GB(data)
Graka: Point of View Geforce GT220 1GB DDR3 PCIe
Voeding: Antec Earthwatts 650 watt
Behuizing: Coolermaster Stacker T01.

OS: Debian 5.0.6
chevdaddy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2010, 23:22   #5
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

okee dankje
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2010, 23:34   #6
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

ja dat is evt mogelijk, maar ik raad het je niet aan, de servers zijn niet goed voorzien van een grafishe inteface(heb het zelfs eens geprobeerd met een server 2003 op mn laptop ^^) ut2003 wou mondjesmaat.

het zou zomaar kunnen dat hardwareacceleratie is uitgeschakeld

(ik neem aan dat je bedoeld of games draaien op server 2003)
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2010, 20:26   #7
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

nee ik bedoelde games draaien op de client
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:08.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.