advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 4 October 2010, 23:02   #21
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

ik ga ze morgen in een andere pc proberen, maar het rare is dat op de bankjes staat dat ze 1gb per stuk zijn... en het lijkt me sterk dat ze dan alle vier kapot zijn waardoor ze maar als 512mb per stuk worden gezien..

Laatst gewijzigd door Batista : 4 October 2010 om 23:03 Reden: nog wat aangevult
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2010, 14:07   #22
porrelaar
PCM User
 
porrelaar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Berichten: 122
Standaard

Zit er een sticker op die geheugenbankjes waarop staat dat ze 1 GB per stuk zijn?
In een kit zitten meestal 2 stuks. Als op de banderol van de kit staat: 1 GB Memory kit (2 pcs.), dan kan dat voor sommigen verwarrend zijn. Het betekent niet dat er 2 geheugenbankjes van elk 1 GB in zitten, maar dat die 2 bankjes samen 1 GB zijn.

Er kunnen ook gewoon in de fabriek verkeerde stickers op geplakt zijn. Foutje, kan gebeuren.
Mijn advies: ga in dat geval ermee terug naar de winkel waar je ze gekocht hebt.

Laatst gewijzigd door porrelaar : 5 October 2010 om 14:29
porrelaar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2010, 17:15   #23
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
geen winkel maar van een vriend gekregen.
Porrelaar voor de rest ben ik het met je eens.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2010, 20:37   #24
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

Ik zal morgen 1 foto van ze maken en deze uploaden.. ik kan het niet nu doen want mijn broertje wilt niet van zijn pc af grrrr xd
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 October 2010, 16:39   #25
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

nja hij laat me geen foto maken :S dus heb ik maar even een foto opgezocht... er staat precies hetzelfde op dat weet ik echt 100% zeker!
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 October 2010, 18:44   #26
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Batista,
geen wonder dat het niet klopt namelijk: twee van deze moduuls
KHX6400D2LLK2/1G zijn 1 GB.
Dus met vier stuks heb je inderdaad 2 GB.
Kijk hier naar de Kingston beschrijving:

DESCRIPTION:
Kingston's KHX6400D2LLK2/1G is a kit of two low-latency 64M x 64-bit (512MB) DDR2-800
CL4 SDRAM (Synchronous DRAM) memory modules, based on eight 64M x 8-bit DDR2 FBGA
components per module. Total kit capacity is 1GB (1024MB). Each module pair has been tested to
run at DDR2 800MHz at low latency timing of 4-4-4-12 at 2.0V. The SPD is programmed to JEDEC
standard latency 667Mhz timing of 5-5-5-15 at 1.8V. Each 240-pin DIMM uses gold contact fingers
and requires +1.8V.
Dus per set van vier: 2 GB.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.

Laatst gewijzigd door Piet Koenen : 6 October 2010 om 18:47 Reden: typo
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 October 2010, 21:26   #27
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

oh okeej. naja in ieder geval bedankt en weer wat bijgeleerd!
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 October 2010, 23:12   #28
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Ja,
jammer dat je niet gelijk het typenummer had gegeven, dat had je aardig
wat hoofdbrekens gescheeld.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 October 2010, 08:28   #29
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

inderdaad, achja ik heb nu tenminste een verklaring waarom het maar 2gb in totaal is.
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:16.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.