advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 3 October 2010, 10:16   #11
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

excuses, windows en dxdiag zeggen hetzelfde
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2010, 12:52   #12
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Heb je al een bios update geprobeerd er van uitgaande dat de bios ook maar 2 vd 4gb rapporteerd?

Om welke ram latjes gaat het eigenlijk specifiek (merk en typenr)?
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2010, 14:09   #13
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Het type staat in het topic, maar start de BIOS eens om te zien of het
daar wel klopt.
Anders wordt het een vreemde zaak en is er misschien wat met het mobo
aan de hand.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2010, 14:49   #14
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi Jos,
je hebt toevallig toch niet de starter versie van Windows 7 als OS?
Die kan n.l. maar 2GB aan.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2010, 16:45   #15
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

Hij heeft Windows 7 Ultimate
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2010, 19:00   #16
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
dan bestaat nog de mogelijkheid dat in msconfigd memory beperking
aanstaat, kun je zo controleren:
in Uitvoeren type: msconfig, klik op tab: Computer opstarten en daarna:
Geavanceerde opties, vink dan uit: Maximaal geheugen.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 October 2010, 07:47   #17
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

Memory beperking staat niet aan.. en bios update zou toch niet nodig hoeven te zijn, of wel? Het moederbord is nog niet zo oud en zou tot zover ik weet 4gb makkelijk aan moeten kunnen.

Mvg
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 October 2010, 17:22   #18
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Ziet de bios nu wel de vollge 4GB of niet? Verder een kleine moeite om ff de bios up te daten. Baad 't niet dan schaad 't niet. Komt me eerlijk gezegd een beetje lui over die opmerking van is dat nu echt wel nodig.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 October 2010, 18:44   #19
Batista
PCM User
 
Batista's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Sibbe
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar Batista Stuur een bericht via Skype™ naar Batista
Standaard

Nou het is echt niet dat ik geen zin heb voor te updaten hoor , het was alleen dat ik dacht omdat het moederbord nog niet zo oud was dat het de laaste firmware al had. Het bios herkend ook maar 2gb.
Batista is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 October 2010, 22:37   #20
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
dan is er eigenlijk nog maar een mogelijkheid: ze zijn geen 1 GB maar echt
512 MB. Test ze dan eens op een andere PC of misschien bij een computer-
zaak.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:24.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.