advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 11 May 2007, 11:17   #11
Sjaan
Just Joined!
 
Geregistreerd: 11 May 2007
Berichten: 2
Standaard DEP XP opgelost

Het is al opgelost. In XP moet je de Boot.ini wijzigen. Vraag ik met toch af hoe het onststaan is? Ik werk al bijna een jaar met deze PC en van de ene op de andere dag dit probleem.... raar hoor.

Sjaan
Sjaan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 May 2007, 08:34   #12
ellon
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 May 2007
Berichten: 1
Standaard DEP uitschakelen

Mag ik jullie hartelijk bedanken voor de tip. Ik had hetzelfde probleem met mijn nieuwe Acer. Eerst kon ik nog gewoon de melding "messenger reageert niet meer" wegklikken en dan kon ik gewoon weer aanmelden en msn'en, maar sinds vanochtend lukte dat om de ??n of andere reden niet meer. Via google kwam ik op dit forum en vond de oplossing.

Hij doet het weer, bedankt!!!
ellon is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 May 2007, 12:02   #13
Mamamegs
Just Joined!
 
Mamamegs's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 May 2007
Berichten: 33
Exclamation

Je hoeft DEP niet uit te schakelen om Messenger aan de praat te krijgen.
Lees hier:
http://www.vistabits.nl/DEP_Acer.htm
Mamamegs is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2007, 17:47   #14
edwin
Just Joined!
 
Geregistreerd: 3 June 2007
Berichten: 1
Standaard

hey heek

ik heb sinds kort een acer.
maar als ik windows live messenger wil downloaden
dan geeft hij een foutmelding aan DEP
hoe los ik dit op?

groeten uit heemskerk
edwin is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2007, 21:07   #15
Mamamegs
Just Joined!
 
Mamamegs's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 May 2007
Berichten: 33
Standaard

Kijk eens in het bericht boven het jouwe...
Dan zie je deze link:
http://www.vistabits.nl/DEP_Acer.htm
__________________
www.vistabits.nl
Mamamegs is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 June 2007, 15:22   #16
Truce
Just Joined!
 
Geregistreerd: 10 June 2007
Berichten: 1
Standaard

betreft DEP XP

Ik krijg steeds een DEP melding als ik foto's van mijn digitale camera op de pc wil zetten.
Hoe verander ik dit in de boot.ini?
ik heb windows media centre, maakt dat wat uit?

Wie kan mij helpen?
Truce is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 June 2007, 10:12   #17
Romy
Just Joined!
 
Geregistreerd: 27 June 2007
Berichten: 3
Standaard

Hoi, Ook ik heb sinds enkele dagen dit probleem en wordt er helemaal simpel van. Aangezien het jouw gelukt is kun je me vast uitleggen hoe je dat voor elkaar hebt getoverd.
Ik heb trouwens XP ipv Vista
Romy is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 June 2007, 18:13   #18
Bergeend
Just Joined!
 
Geregistreerd: 27 June 2007
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjaan Bekijk bericht
Het is al opgelost. In XP moet je de Boot.ini wijzigen. Vraag ik met toch af hoe het onststaan is? Ik werk al bijna een jaar met deze PC en van de ene op de andere dag dit probleem.... raar hoor.

Sjaan
Hallo sjaan

ik heb ook xp maar geen Boot.ini ?!? waar staat die bij jou?
Bergeend is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 June 2007, 18:25   #19
Den andere
PCM Lord
 
Den andere's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 November 2005
Locatie: Ergens in BelgiŽ
Berichten: 1.569
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bergeend Bekijk bericht
Hallo sjaan

ik heb ook xp maar geen Boot.ini ?!? waar staat die bij jou?
Typ bij uitvoeren msconfig in en ga naar tabblad boot.ini.
__________________
Mijn systeem| Microsoft Windows Vista Home Premium 64 bit | Vuurvosje.be.tt
Den andere is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 June 2007, 18:49   #20
Romy
Just Joined!
 
Geregistreerd: 27 June 2007
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjaan Bekijk bericht
Het is al opgelost. In XP moet je de Boot.ini wijzigen. Vraag ik met toch af hoe het onststaan is? Ik werk al bijna een jaar met deze PC en van de ene op de andere dag dit probleem.... raar hoor.

Sjaan

Okay dat hb ik gevonden onder msconfig, maarre ik kan daar niets veranderen of typen....
Romy is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:37.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.