advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 3 January 2011, 10:45   #1
Florian
PCM Newbie
 
Florian's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 December 2006
Locatie: Enschede
Berichten: 73
Standaard C# webservice probleem

hallo,

Ik heb een C# webservice en een aspx site.
Deze heb ik via service reference gekoppeld aan elkaar.
Nu heb ik een klein probleempje.

ik heb in de webservice een dit stuk je code
Code:
public string strtest;

public string test
        {

            get {return strtest;}
            set{ strtest = value;}
        }

public string gettest()
        {
            return strtest;
        }

public void Settest(string strstring)
        {
            strtest = strstring;
        }
Als ik via de website eerst Settest doe en daarna gettest krijg ik altijd een lege string terug.
De webservice lijkt de waarde niet vast te houden.
Ik heb aan de website kant de webservice in een sessie staan dus de connectie blijft wel open.

Iemand een idee hoe ik er voor kan zorgen dat hij de waarde onthoud?
Florian is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:04.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.