advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Casemodding

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 September 2010, 20:54   #11
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

ben nu het syteem aan het testen zonder kast

vraagje: IS 300 WATT GENOEG VOOR AMD X4 810 + GTS 250??
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 September 2010, 23:26   #12
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
ligt er aan wat je er mee gaat doen maar is wel erg krap.
Maximum vermogen van de X4 ongeveer 100 Watt en van
de 250 ongeveer 150 Watt en je hebt dan harde schijven,
audio, cd/dvd writer enz. nog niet meegerekent.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 September 2010, 16:53   #13
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Als je een low-end nieuw systeem koopt, zit er ook vaak een voeding in met erg laag vermogen. Normaliter is dta niet erg, maar heb zelf al wel eens meegemaakt hoe er iets is doorgebrand (mede dankzij hoop stof...). Heb er toen een betere voeding in laten plaatsen (ook al weer aan vervanging toe, maar goed...) en sindsdien werkt alles prima. Ik zou dus ruim genoeg nemen qua vermogen, dan weet je (bijna) zeker dat er (wat dat betreft) nooit iets mis kan gaan.
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 September 2010, 17:45   #14
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

en wat nou als ik 2X 300 watt gebruik
2 voedingen i.p.v 1?

gewoon curious of het kan,
ik ben wel van plan om een leuke 600 watt voeding te kopen
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 September 2010, 20:14   #15
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
dat wordt wel lastig electronisch gezien want je zet de voeding aan via het
moederbord. Dat betekent dus de moederbord plug splitsen naar twee
voedingen dus twee maal hogere stroom door de print.
Ik weet niet of dat wel een oplossing is.
Blaas je het moederbord op dan had je voor die prijs een prima voeding
kunnen kopen.
Bovendien mooet je dan ook de output nog splitsen.
Ik zou dat niet aanraden.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 September 2010, 22:03   #16
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

veel heb ik nog niet kunnen doen,
maar hier zijn wat foto's van de moederbord-plaat

__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 September 2010, 22:04   #17
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

het moederbord is op drie latjes met houtschoeven bevestigd(bolkop)
die zit weer vast aan de grote plaat.

vrijdag kan ik pas met de kast bezig gaan
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2010, 01:21   #18
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

ik ben bezig geweest met hat maken van de kast,
de basis is er. dvd rom zit ook al op zn plaats.

morgen komen hopelijk de aan/uitschakelaar +lampjes erbij.

ik heb thuis dik plexiglas liggen, en wil dat dan ook gaan gebruiken voor de lampjes,hoe weet ik nog niet.
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2010, 10:47   #19
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Foto's? Wij houden van foto's!
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 October 2010, 20:54   #20
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

zoals ik al zij heb ik gisteren al het een en ander gedaan (geen foto's)
alle 6 de planken waren al gezaagd.

vandaag heb ik een stukje perspex(=plexiglas?) gezaagd en in het frontpaneel gemaakt.

dit
zijn
elkele
witregels
die
foto's
uit
elkaar houden



dit is dus het voorpaneel, inclusief de uitsparing voor de schakelaar
witregel
witregel





en dit is dus het blokje perspex,
ik ben van plan om een drukschakelaar te kopen die er mooi inpast.
ook wil ik wat LED'jes erinzetten, (HDD, POWER)



hier hoef ik niet veel over te vertellen,
dit is gewoon de achterkant.

Laatst gewijzigd door bee_c4 : 2 October 2010 om 22:08
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:53.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.