advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 November 2009, 23:14   #1
jaap39ruyg
Just Joined!
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 15
Standaard kan mijn pc een 24 inch scherm aan?

ik heb een pc met een op het moederbord gein , videokaart, de asus p5gl-mx
nu wilde ik vandaag een grotere monitor gaan kopen een 24 inch met een resolutie van 1920 x 1080 de vraag van de verkoper aan mij was echter of mijn videokaart wel geschikt was voor deze resolutie.
Mijn vraag aan julie hoe kom ik hierachter?
jaap39ruyg is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 November 2009, 23:45   #2
skees
PCM Guru
 
skees's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 361
Standaard

proberen in te stellen bij opties... als het geen optie is dan kan het niet
__________________
Sony Vaio VGN-NR 21 S/S | Core 2 Duo T5450 @ 1,6GHz | NVIDIA GeForce 8400M GT | DVD?RW Dual Layer | 2048 MB DDR2 | 250 GB (5400 RPM, Serial ATA) | 802.11a/b/g/Draft-N

http://h.imagehost.org/0519/download_car_wouldn_t.png
skees is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2009, 00:08   #3
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
dat moederbord heeft een geintregeerde Intel Graphics Media Accelerator
type 900 aan boord.
Die heeft 2 sdvo poorten die in combinatie een resolutie kunnen geven
van 2048 x 1536 pixels met een verversingsfrekwentie van 85 Hz.
Hopelijk is dat een antwoord op je vraag.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.

Laatst gewijzigd door Piet Koenen : 7 November 2009 om 00:11 Reden: typo
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2009, 08:17   #4
jaap39ruyg
Just Joined!
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piet Koenen Bekijk bericht
Hi,
dat moederbord heeft een geintregeerde Intel Graphics Media Accelerator
type 900 aan boord.
Die heeft 2 sdvo poorten die in combinatie een resolutie kunnen geven
van 2048 x 1536 pixels met een verversingsfrekwentie van 85 Hz.
Hopelijk is dat een antwoord op je vraag.
Groet Piet.
Hallo Piet,
Ja zoiets had ik al vernomen over een geintregreerde videokaart maar volgens de gegevens zou ik dus een monitor aan kunnen schaffen met een resolutie van 1920 x 1080 ?
jaap39ruyg is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2009, 08:19   #5
jaap39ruyg
Just Joined!
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door skees Bekijk bericht
proberen in te stellen bij opties... als het geen optie is dan kan het niet
ja dat is het probleem ik heb nog niets gekocht, de verkoper was zo slim, of ik zo ontwetend, om mij te melden dat mijn computer wel geschiktmoest zijn voor een andere monitor. Vandaar dat ik de vraag stel voordat ik definitief een monitor koop
jaap39ruyg is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2009, 08:53   #6
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
al die Intel 9xx serie kaarten hebben de twee Serial Digital Video Out-
poorten die je samen voor dat scherm gemakkelijk kunt gebruiken.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2009, 09:49   #7
jaap39ruyg
Just Joined!
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piet Koenen Bekijk bericht
Hi,
al die Intel 9xx serie kaarten hebben de twee Serial Digital Video Out-
poorten die je samen voor dat scherm gemakkelijk kunt gebruiken.
Groet Piet.
wacht effe ik ben een leek hoor maar ik heb maar 1 monitor aansluiting
jaap39ruyg is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2009, 11:58   #8
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
je kunt er ook een extra videokaart bij kopen voor je x16 PCI slot.
Dan weet je zeker dat het werkt.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2009, 13:48   #9
jaap39ruyg
Just Joined!
 
Geregistreerd: 30 December 2007
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piet Koenen Bekijk bericht
Hi,
je kunt er ook een extra videokaart bij kopen voor je x16 PCI slot.
Dan weet je zeker dat het werkt.
Groet Piet.
piet bedankt voor je moeite, ik heb een monitor gekocht en hij werkt volgens verwachting, nogmaals dank
jaap39ruyg is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 November 2009, 14:29   #10
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Geen dank!
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:00.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.