advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 9 October 2009, 16:36   #1
skees
PCM Guru
 
skees's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 361
Standaard Iomega eGo

http://www.azerty.nl/0-858-154541/io...table-har.html

werkt deze ook met Windows Vista/7?

of moet ik hem dan eerst formatteren naar NTFS of FAT32?

ik denk dat het deze is maar weet het niet zeker:http://go.iomega.com/en/products/ext...erviewItem_tab

?40,- inc. verzendkosten voor een 320GB portable HD is namelijk niet duur
__________________
Sony Vaio VGN-NR 21 S/S | Core 2 Duo T5450 @ 1,6GHz | NVIDIA GeForce 8400M GT | DVD?RW Dual Layer | 2048 MB DDR2 | 250 GB (5400 RPM, Serial ATA) | 802.11a/b/g/Draft-N

http://h.imagehost.org/0519/download_car_wouldn_t.png
skees is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 October 2009, 18:39   #2
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Deze schijf werkt ook onder Windows 7, maar dat FAT32 gaat echt niet werken op een schijf van 320GB.

FAT32 is een bestandssysteem dat niet meer dan 136/137 gb ondersteund, dus het wordt een NTFS bestandssysteem.

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 October 2009, 18:41   #3
skees
PCM Guru
 
skees's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 361
Standaard

dus jij denkt dat het geen probleem is dat hij HFS+ geformatteerd is standaard?

en nog een vraag: kan hij ook via usb data overzetten of is dat alleen voor de stroom? Ik denk dat hij ook via usb data kan sturen maar zeker weten doe ik het niet.
__________________
Sony Vaio VGN-NR 21 S/S | Core 2 Duo T5450 @ 1,6GHz | NVIDIA GeForce 8400M GT | DVD?RW Dual Layer | 2048 MB DDR2 | 250 GB (5400 RPM, Serial ATA) | 802.11a/b/g/Draft-N

http://h.imagehost.org/0519/download_car_wouldn_t.png
skees is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 October 2009, 20:04   #4
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
wil je FAT 32 aanhouden, kun je herkenning boven 137GB via
Logical Block Adressing in de registry wel verkrijgen.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 October 2009, 20:58   #5
skees
PCM Guru
 
skees's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 361
Standaard

kun je eigenlijk een partie maken op een externe harde schijf met een partie als NTFS en de andere als FAT32?
__________________
Sony Vaio VGN-NR 21 S/S | Core 2 Duo T5450 @ 1,6GHz | NVIDIA GeForce 8400M GT | DVD?RW Dual Layer | 2048 MB DDR2 | 250 GB (5400 RPM, Serial ATA) | 802.11a/b/g/Draft-N

http://h.imagehost.org/0519/download_car_wouldn_t.png
skees is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 October 2009, 10:53   #6
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Ja je kan zowel FAT32 paritites als NTFS partities op ??n schijf aanmaken.

Met de (gratis) Easeus Partition manager kan je dit eenvoudig doen.

http://www.partition-tool.com/

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:21.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.