advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 5 October 2009, 21:52   #11
oonee0
Just Joined!
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 13
Standaard

oke me budget is niet echt super ( dat komt door de nieuwe scooter ceti van 400 euro examen geld :O ). dus wat raden jullie me aan als videokaart en voeding ( ik heb een hp behuizing en ze zegen dat daar een apart geval op zit)
en hoe zorg ik voor een verse lucht doorvoer in me pc doormiddel van een fan ( een verwijzing hoe ik het moet aan sluiten )

Laatst gewijzigd door oonee0 : 5 October 2009 om 21:58
oonee0 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2009, 22:55   #12
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Welke HP (type)? Dan kan ik ff opzoeken of daar daadwerkelijk alleen een of ander HP voeding gevalletje in zou passen.

Ik zou trouwens in eerste instantie de voeding vervangen en die videokaart evenueel later mochten de problemen aan houden. Om wdbt onnodige kosten te voorkomen wellicht geen verkeerd idee om eerst even een voeding van vergelijkbaar of hoger vermogen uit een andere pc uit te proberen.

Hier iig een indicatie wbt evenuele kosten.
Voeding:
http://tweakers.net/pricewatch/cat/6...&orderSort=asc
(heb even gefilterd op een aantal goede merken, de eerste van 460W lijkt me een goede)

Videokaart:
http://tweakers.net/pricewatch/cat/4...&orderSort=asc
(denk niet dat het veel nut heeft om er meer dan een ati 3450 of 3650 in te gooien, ben uitgegaan van een AGP slot op je moederbord)
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 October 2009, 22:23   #13
oonee0
Just Joined!
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 13
Standaard



deze KAST is het niet echt veel bijzonder ...
http://www.vergelijk.nl/desktop/hp/c...12mb_3200mhz_/
oonee0 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 October 2009, 17:08   #14
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Lijkt me geen slimline kast oid dus er zou toch een normale voeding in moeten passen.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 October 2009, 17:16   #15
oonee0
Just Joined!
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 13
Standaard

ik heb hem even uitelkaar gegooit en de voltage vergeleken met me multi meter en dat progama klopt niet echt .. dus voeding is goed
oonee0 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 October 2009, 20:39   #16
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Ik hoop dat je gelijk hebt.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 October 2009, 20:44   #17
oonee0
Just Joined!
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 13
Standaard

op het gebied van elektronica ben ik wel goed . ik weet wat voor daden en aansluitingspunten ik moet opzoeken ( heb 1 jaar elektrotechniek gehad )
dus dat is wel handig
oonee0 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 October 2009, 21:39   #18
oonee0
Just Joined!
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 13
Standaard

maar ik wil een nieuwe stileren ventilator en in stopen en eentje voor de airflow.
maar hoe sluit je die airflow aan ik kan hetaansluitpunt niet vinden
oonee0 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 October 2009, 21:59   #19
skees
PCM Guru
 
skees's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 361
Standaard

airflow kun je niet aansluiten , is de wind die door je kast gaat om te koelen.
__________________
Sony Vaio VGN-NR 21 S/S | Core 2 Duo T5450 @ 1,6GHz | NVIDIA GeForce 8400M GT | DVD?RW Dual Layer | 2048 MB DDR2 | 250 GB (5400 RPM, Serial ATA) | 802.11a/b/g/Draft-N

http://h.imagehost.org/0519/download_car_wouldn_t.png
skees is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 October 2009, 01:43   #20
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Ik neem aan dat je bedoelt een fan aansluiten? Tja dan zul je moeten kijken wat voor aansluiting eraan zit. Standaard zit er een 3pin stekkertje aan die je op 1 of meer punten op je moederbord kunt prikken (zie handleiding om te zien waar precies). Verder zitten er bij de meeste retail fans ook nog wel adaptertjes bij zodat je de fan op een molex stekkertje van de voeding aan kunt sluiten.

Als je het over de cpu fan hebt kan het anders zijn.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:32.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.