advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 3 October 2006, 20:33   #1
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard Vista Bughunt.

Het leek ons, dus ook de PCM redactie (athans Donato en nog iemand, solly naam vergeten... ), een leuk idee om een Vista bughunt te gaan beginnen.
Aangezien Vista nog zeker niet af is zou het niet al te moeilijk moeten zijn om een bugje te vinden.
Er schijnen er nog ongeveer 1400 in te zitten die bekent zijn bij Ms.
Dus voor diegene die eeuwige forumroem willen hebben, kom maar op met die bugs, dan slaan we die hier plat.

Ow ja, er is 1 spelregel:
Gaarne een screenshotje van de gevonden bug als bewijs.

Ik hoop dat we er een hoop zullen vinden zonder al te veel gebruik van google of iets anders, lees geen gebruik...
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 October 2006, 19:57   #2
MS-Tonykrij
PCM Newbie
 
MS-Tonykrij's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 12 September 2006
Locatie: Amsterdam
Berichten: 90
Stuur een bericht via MSN naar MS-Tonykrij
Standaard

Als u toch de moeite wilt nemen om ons op de hoogte te brengen van eventuele problemen voeg dan ook even de stappen bij hoe wij dit kunnen reproduceren. (Dus stap voor stap beschrijven waar het probleem zich voordoet). We zullen er dan zeker naar kijken!
__________________
Met vriendelijke groeten / Kind Regards,
Microsoft B.V.


Tony Krijnen
IT Pro Technology Advisor


Intel D975BX | Intel Core2Duo 6400 | 2GB 667 DDR2 | 150GB 10k rpm RaptorX in Antec Performance One case | Watercooled
MS-Tonykrij is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2006, 19:42   #3
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Ik heb er eentje gevonden.

Probeer in C: of ergens anders in Windows een folder aan te maken die con heet.
Dat gaat je niet lukken.
Error is: The specified device name is invalid.

Bewijs : http://img517.imageshack.us/img517/8233/bugvistact6.jpg
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.

Laatst gewijzigd door shellghost : 5 October 2006 om 20:12
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2006, 20:27   #4
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Wat mij trouwens net opviel is dat de Estimated Time berekening er bij een kopieerslag langer over doet om de tijd die de kopieerslag er over gaat doen te berekenen dat de daadwerkelijke kopieerslag nodig heeft kwa tijd om te voltooien... :P
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 October 2006, 00:52   #5
MS-Tonykrij
PCM Newbie
 
MS-Tonykrij's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 12 September 2006
Locatie: Amsterdam
Berichten: 90
Stuur een bericht via MSN naar MS-Tonykrij
Standaard

Dit klopt, dat heeft te maken met mijn eerdere post in een ander topic. Hij bepaalt eerst de maximale betrouwbare TCP packet size.
__________________
Met vriendelijke groeten / Kind Regards,
Microsoft B.V.


Tony Krijnen
IT Pro Technology Advisor


Intel D975BX | Intel Core2Duo 6400 | 2GB 667 DDR2 | 150GB 10k rpm RaptorX in Antec Performance One case | Watercooled
MS-Tonykrij is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 October 2006, 00:53   #6
MS-Tonykrij
PCM Newbie
 
MS-Tonykrij's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 12 September 2006
Locatie: Amsterdam
Berichten: 90
Stuur een bericht via MSN naar MS-Tonykrij
Standaard

Citaat:
Probeer in C: of ergens anders in Windows een folder aan te maken die con heet.
Dat gaat je niet lukken.
Error is: The specified device name is invalid.

Niet echt een bug, dat is al heel lang. LPT1 en andere device namen (AUX) doen het ook niet. Maar goed, wellicht dat de melding daarover wat duidelijker kan..
__________________
Met vriendelijke groeten / Kind Regards,
Microsoft B.V.


Tony Krijnen
IT Pro Technology Advisor


Intel D975BX | Intel Core2Duo 6400 | 2GB 667 DDR2 | 150GB 10k rpm RaptorX in Antec Performance One case | Watercooled
MS-Tonykrij is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 October 2006, 06:38   #7
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MS-Tonykrij
Dit klopt, dat heeft te maken met mijn eerdere post in een ander topic. Hij bepaalt eerst de maximale betrouwbare TCP packet size.
Ook wanneer de kopie van een temp dir op C: naar een dir op D: gekopieerd wordt?
Dus een download die naar de definitieve dir gekopieerd wordt?
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 October 2006, 22:37   #8
MS-Tonykrij
PCM Newbie
 
MS-Tonykrij's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 12 September 2006
Locatie: Amsterdam
Berichten: 90
Stuur een bericht via MSN naar MS-Tonykrij
Standaard

Citaat:
Ook wanneer de kopie van een temp dir op C: naar een dir op D: gekopieerd wordt?
Nee, want dan gaat het niet meer over de netwerk kaart en heeft het niets meer met TCP/IP te maken. Het gaat dus alleen om bestanden die vanaf het netwerk/internet kopieert. Van disk naar disk of partitie naar partitie gaat gewoon met de maximale throughput van de bus.
__________________
Met vriendelijke groeten / Kind Regards,
Microsoft B.V.


Tony Krijnen
IT Pro Technology Advisor


Intel D975BX | Intel Core2Duo 6400 | 2GB 667 DDR2 | 150GB 10k rpm RaptorX in Antec Performance One case | Watercooled
MS-Tonykrij is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 October 2006, 15:53   #9
ktf
PCM Lord
 
ktf's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 June 2005
Locatie: Achter mijn notebook
Berichten: 1.207
Stuur een bericht via MSN naar ktf
Standaard

Dat vind ik wel een beetje lullig hoor, dat bepaalde namen voor mappen dus eigenlijk 'geblokkeerd' zijn. Kan daar echt niets aan gedaan worden?
__________________
Don't worry, be happy.
ktf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 October 2006, 19:13   #10
Chiwa
PCM Lord
 
Geregistreerd: 1 September 2004
Berichten: 1.410
Standaard

Wat is in vredesnaam de reden om een dir 'con' te noemen?
Als ik zelf iets doe wat tijdelijk is noem ik het altijd 'piet' of 'even'.
Nooit problemen mee gehad en ook niet in m'n Vista.
Chiwa is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:12.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.