advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 8 July 2006, 18:57   #1
Jimi
Just Joined!
 
Geregistreerd: 8 July 2006
Berichten: 2
Question DirectX 10

Ik gebruik al bijna een week Vista Beta 2. Nu alles naar behoren werkt wou ik terug mijn lievelings spel Fifa 2004 installeren. Installatie gelukt en dan start ik het spel op. Ik wacht even, dan hoor ik geluid en zwart beeld. Heb ik dan even op DxDiag.exe gekeken en bij DirectX version staat DirectX 10!!!! Hoe kan dit? Dit is volgens mij de reden. Ik had ook nog andere spelen opgezet. Unreal Tournament 2004 en Fifa 2002 werken en Fifa 2005 niet? Hoe kan dit nu! Heb ook gepropeerd de 9c er terug optezetten maar ging ook niet! Dan geprobeerd met een Directx removal programma maar is alleen DX 2.0 tot 9.0!
Wat moet ik nu doen?
Jimi is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 July 2006, 19:49   #2
papamike
PCM Guru
 
papamike's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 September 2005
Locatie: Tilburg
Berichten: 486
Stuur een bericht via MSN naar papamike
Standaard

Dacht dat Dx10 standaard in Vista zat en niet te verwijderen was. Normaal gesproken werkt het backwards compatible. Dit houd in dat oude spellen ook ondersteunt worden door nieuwere software.
__________________
Last FM
papamike is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 July 2006, 10:42   #3
Yetti5
PCM User
 
Geregistreerd: 23 October 2005
Locatie: Egmond
Berichten: 101
Stuur een bericht via MSN naar Yetti5 Stuur een bericht via Skype™ naar Yetti5
Standaard Spellen

Je moet niet raar kijken hoor. Bij mij werkt geen een spel meer, alles wordt geinstalleerd maar dan zegt hij dat "this is program is working not correctly."

Missschien wordt het wel opgelost in de volgende builds van vista...
Yetti5 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 August 2006, 02:31   #4
KiboN
PCM Lord
 
KiboN's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 April 2005
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 1.119
Standaard

DirectX 10 is niet backwards compatible. Als je oude DirectX spellen wilt spelen dan moet je via een speciale emulatie iets directx9 gebruiken (lees: je kan dx9 gebruiken maar word wel veel langzamer).
http://www.google.nl/search?q=direct...rds+compatible
Voor als je me niet geloofd :P
__________________
Het is groen en het PWND, ra ra wat is het?
| Intel Pentium D 940 | ATI Radeon X1900XTX | 2GB DDR2 PC6400 |
KiboN is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:15.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.