advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Scripting > Scripting

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 February 2009, 17:08   #41
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Hij is qua kleur weer geupdated.
Nu zie je als je op provider klikt, een uitschuif menu voor mij gaat hij verticaal
Maar kan het ook horizontaal??
want anders zou ik graag het menu willen verbergen en wanneer je op woord een balkje klikt dat die dan te voorschijn komt. Kan ik iets meer tekst ed kwijt.
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 February 2009, 17:58   #42
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
Nu zie je als je op provider klikt, een uitschuif menu voor mij gaat hij verticaal
Maar kan het ook horizontaal??
Ja dit kan ook horizontaal...

Maar je kan het menu ook bovenin maken zoals bij het onderstaande voorbeeld.
http://www.anouksweb.nl/java/mijnmenu/

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 February 2009, 18:30   #43
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Die van anouk zo iets ken ik idd jah. Alleen nu hoopte ik op een link om een menu van links naar recht te krijgen Krijg ik die nog
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 February 2009, 18:36   #44
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StevenT Bekijk bericht
Die van anouk zo iets ken ik idd jah. Alleen nu hoopte ik op een link om een menu van links naar recht te krijgen Krijg ik die nog
Dan moet ik even gaan spitten in de scripts die ik heb.

Ik zal morgen even kijken....

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 February 2009, 19:04   #45
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Oke dat zou super zijn
Hoor graag van je

De site is inmiddels weer geupdate graag hoor ik van je.

Groet, Steven
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 February 2009, 21:04   #46
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Oke ik heb nu een probleempje.
Ik heb een layer die gevuld is met text alleen die stopt aan de rand van de browser
Hoe krijg ik dan voor elkaar dat hij gewoon alle tekst laat zien?

Scrollen met de browser dan
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 February 2009, 08:22   #47
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StevenT Bekijk bericht
Oke ik heb nu een probleempje.
Ik heb een layer die gevuld is met text alleen die stopt aan de rand van de browser
Hoe krijg ik dan voor elkaar dat hij gewoon alle tekst laat zien?

Scrollen met de browser dan
In het voorbeeld zie ik het probleem niet terug.?

Dit is het programma om menu's mee te maken.
- http://www.selteco.com/menumaker/

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 February 2009, 20:07   #48
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Haai.

Het probleem is er wel. Want er staat nog meer tekst daar beneden. Maar dat zie je dus niet
En dat zie ik graag wel opgelost

Naardat programma gaat ik even kijken. Bedankt voor de link
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:54.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.