advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 10 April 2010, 11:49   #21
Gerwin Meijer
Just Joined!
 
Geregistreerd: 31 March 2010
Berichten: 34
Standaard

Piet, bedankt weer voor je input. Dit zijn mijn instellingen op dit moment (volgens mij zoals jij ze ook voorstelde).

Remote Procedure Call (RPC)
Status: gestart
Opstarttype: Automatisch

Remote Procedure Call (RPCP Locator
Status: (er staat niets)
Opstarttype: Handmatig

Is er nog meer wat ik kan doen? Zijn er nog meer ideeen?
Gerwin Meijer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2010, 13:09   #22
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Gerwin,
ik heb nog een instelling voor de Printer Spooler als volgt:
In uitvoeren type cmd en in het commandpromptscherm type achter
C:\users\***\ cd\
achter nu C:\> type sc config spooler depend= RPCSS en druk Enter.
Als je het goed hebt gedaan (denk om de spaties) krijg je de bevestiging:
[sc] ChangeServiceConfig VOLTOOID
Probeer het nu nog eens, wel rebooten!
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2010, 15:42   #23
Gerwin Meijer
Just Joined!
 
Geregistreerd: 31 March 2010
Berichten: 34
Standaard

Piet, het volgende resultaat kreeg ik:

==============================
[SC] OpenService MISLUKT 5:

Toegang geweigerd

==============================

Wat te doen? Zijn er nog opties?
Gerwin Meijer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2010, 16:10   #24
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Standaard

Wat je zou kunnen doen is cmd openen met administratorrechten, heb ik bij Windows 7 ook wel 'ns last van.
__________________
MVG,

Kevin
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2010, 16:17   #25
Gerwin Meijer
Just Joined!
 
Geregistreerd: 31 March 2010
Berichten: 34
Standaard

Ik heb dit gecheckt en als Gerwin heb ik reeds administrator rechten. Helaas zit het hem hier dus niet in.
Gerwin Meijer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2010, 16:31   #26
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Standaard

Dat jij adminstratorrechten hebt wilt nog niet altijd zeggen dat deze altijd mee worden gestart.

Doe:
Start --> typ 'cmd' --> rechtermuisknop op 'cmd.exe' en 'Als administrator uitvoeren' --> loop vervolgens de tips van Piet Koenen weer af

Extra info:
__________________
MVG,

Kevin
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2010, 17:52   #27
Gerwin Meijer
Just Joined!
 
Geregistreerd: 31 March 2010
Berichten: 34
Standaard

Met de tip van K_E_V_I_N heb ik uitendelijke de instruktie van Piet Koenen kunnen uitvoeren. Ik het de PC opnieuw opgestart in de veilige modus met netwerkverbinding en ben verder gegaan met stap 7. Helaas krijg ik weer de foutmelding cq spoolerprobleem.

Is er nog iets wat ik kan doen?

Ps/ de instruktie van K_E_V_I_N en Piet Koenen voer ik uit in de normale modus. Het "15 stappen plan"van K_E_V_I_N voer ik uit in de veilige modus met netwerkverbindng.
Gerwin Meijer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2010, 20:26   #28
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Standaard

Als je vervolgens opnieuw opstart dan is dit waarschijnlijk weer gewist. Dus doe het volgende start in veilige modus. Start deze stappen van Piet Koenen en vervolg vervolgens de installatie. Dit zou het probleem dat je hebt moeten oplossen, want de service moet je net voor de installatie uitgevoerd en gestart worden.
__________________
MVG,

Kevin
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2010, 21:36   #29
Gerwin Meijer
Just Joined!
 
Geregistreerd: 31 March 2010
Berichten: 34
Standaard

Ik heb in de veilige modus de stappen van Piet Koenen uitgevoerd. Ik krijg de resultaten ([sc] ChangeServiceConfig VOLTOOID) Ik heb vervolgens stap 7 nogmaals uitgevoerd en krijg helaas weer de foutmelding cq spoolerprobleem.

Of moet ik bij stap 1 weer beginnen? ipv bij stap 7?

Laatst gewijzigd door Gerwin Meijer : 10 April 2010 om 21:38
Gerwin Meijer is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2010, 21:46   #30
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Standaard

Als je zeker weet dat je echt ALLES van HP hebt verwijderd. Elk wissewasje. Dan kan je gewoon bij stap 7 verder, vergeet ook niet de drivers uit apparaatbeheer te halen. Als je bijvoorbeeld het al een keer geprobeerd heb, en het lukte niet. Vergeet dan niet weer alles volledig te verwijderen
__________________
MVG,

Kevin
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:54.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.