advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 August 2010, 11:31   #1
opakeesje
Just Joined!
 
Geregistreerd: 20 August 2010
Berichten: 2
Standaard contactpersonen exporteren uit outlook2010 naar exel

Het lukt me maar niet om contactpersonen te exporteren naar een exelbestand in outlook2010. In outlook 2003 was dat wel mogelijk. Weet iemand een oplossing. Het blijkt nu dat microsoft die optie niet meegenomen heeft in outlook 2010
opakeesje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 August 2010, 21:06   #2
Jos Berk
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 31 January 2005
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 74
Standaard

In de Engelstalige betaversie heb ik het op de volgende manier voor elkaar gekregen:

- Kies: File > Options
- Kies: Customize Ribbon
- Kies in de Choose commands from dropdown box: File Tab
- Kies in de lijst met commands: Import & Export
- Kies onderaan de rechterkolom met Main Tabs: New Tab
Er wordt een New Tab (Custom) aangemaakt met een onderliggende New Group (Custom)
- Selecteer de nieuwe Custom Group en kies: Add>>
Het Import & Export command wordt nu in de nieuwe Custom Group geplaatst.

In feite is de functie nu volledig gebruiksklaar maar ik kan me voorstellen dat je eerst nog de naam van de Tab en Group wil aanpassen:

- Rechtsklik op de huidige naam en kies: Rename...
- Pas naar wens de naam aan

Bevestig vervolgens de aanpassing d.m.v. de button OK en als alles goed is gegaan heb je een nieuw tabblad met daarin de optie Import & Export die de uit Outlook 2003 bekende Import en Export Wizard opstart. Naast exporteren kun je dus ook importeren...

Succes!!
Jos Berk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 August 2010, 09:55   #3
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Jos, dit is nou precies waarom ik liever bij Office 2003 blijf hangen, maar als ik je goed begrijp zou dit Import & Export commando mogelijk al ergens in een (ander) menu aanwezig kunnen zijn? Of zijn ze zo slim geweest om dat te verstoppen?
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 August 2010, 10:44   #4
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Topic verplaatst naar Software, Games & OS > Vragen en discussies
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 August 2010, 20:51   #5
Jos Berk
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 31 January 2005
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EdP Bekijk bericht
Jos, dit is nou precies waarom ik liever bij Office 2003 blijf hangen, maar als ik je goed begrijp zou dit Import & Export commando mogelijk al ergens in een (ander) menu aanwezig kunnen zijn? Of zijn ze zo slim geweest om dat te verstoppen?
Vraag me niet naar de beweegredenen van Microsoft, ook hun wegen zijn soms ondoorgrondelijk
Vermoedelijk uit ruimtebesparende overwegingen want de ribbon / het lint neemt een aardig deel van je scherm in beslag (hoewel je 'm desnoods uit kunt schakelen).

In mijn beta versie van 2010 heb ik de Import & Export echter, net als Opakeesje, in geen ander menu terug kunnen vinden. Hopelijk is hij met mijn aanwijzingen geholpen.
Jos Berk is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:36.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.