advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 April 2007, 21:20   #21
carla
Just Joined!
 
Geregistreerd: 26 April 2007
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door @feyenoord@ Bekijk bericht
Ik heb sinds een paar dagen een nieuwe dell-computer met windows vista home, maar de pc wil limewire niet downloaden. Als ik via de site limewire probeer te downloaden is opeens mn internetverbinding slecht en kan ik internet explorer niet meer openen. Als ik de onvoltooide download afsluit doet internet na een paar minuten weer normaal.... Bij soulseek had ik een vergelijkbaar probleem. Overigens zit er ook een proefversie van MacAfee geinstalleerd op. Heeft iemand dit zelfde probleem gehad of weet iemand wat nu te doen?
Ik heb precies hetzelde probleem, ook een DELL pc en vista.
Welk programma ik ook probeer om muziek te dow;oaden..niets werkt.
Help!!
carla is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 July 2007, 16:29   #22
BramKolk
Just Joined!
 
Geregistreerd: 2 July 2007
Berichten: 1
Standaard vista, dowloaden met limewire en dell

Ook ik heb een nieuwe dell-pc, een perfecte internetverbinding bij tele2 maar kan toch slecht downloaden met limewire. De verbinding met internet wordt meestal verbroken door limewire. wie helpt?
BramKolk is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 July 2007, 17:58   #23
funmen
PCM Lord
 
Geregistreerd: 18 February 2006
Berichten: 1.776
Stuur een bericht via Skype™ naar funmen
Standaard

heb je al eens gekeken bij je firewall??
__________________
https://yourwebhoster.eu
Een nieuwe wereld die voor je opent met shared, reseller en vps hosting op 1 Gbps.
funmen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 July 2007, 23:26   #24
PappieDappie
Just Joined!
 
PappieDappie's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 June 2007
Berichten: 19
Standaard

gelijkwaardig probleem aan deze zijde. Heb nieuwe dell inspirion 1500 met vista en mcafee. Limewire werkt voor geen meter en verbreekt internetverbinding Ik weet vooralsnog ook geen oplossing. Wie wel ???
PappieDappie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 July 2007, 19:22   #25
ericb
Just Joined!
 
Geregistreerd: 3 July 2007
Berichten: 3
Standaard downloadprobleem

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PappieDappie Bekijk bericht
gelijkwaardig probleem aan deze zijde. Heb nieuwe dell inspirion 1500 met vista en mcafee. Limewire werkt voor geen meter en verbreekt internetverbinding Ik weet vooralsnog ook geen oplossing. Wie wel ???
Ook ik heb dit zelfde probleem,
komt waarschijnlijk door mcafee,
maar ik kan niet vinden waar het zit,
WIE HELPT ONS?
ericb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 13 July 2007, 19:44   #26
ericb
Just Joined!
 
Geregistreerd: 3 July 2007
Berichten: 3
Standaard

Heeft niemand enig idee??
ericb is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 July 2007, 22:58   #27
wesley blom
Just Joined!
 
Geregistreerd: 19 July 2007
Berichten: 1
Standaard

Heb ook een probleempje met vista ofwel met mirc.
Heb vorige week voor het eerst gewerkt met mirc in Windows XP en na wat sukkelen lukte het.
Maar nu heb ik Windows Vista en heb volgens mij alles hetzelfde gedaan en nu het lukt niet meer.
Ik krijg altijd de melding "Kan het bestand irc://... niet vinden. Controleer of u de naam juist hebt ingevoerd en probeer het daarna opnieuw."
Als ik dan op ok klik, krijg ik een nieuwe melding: "De Help-toepassing voor irc://... kan niet worden geopend. Het protocol dat is opgegeven in dit adres, is ongeldig. Zorg ervoor dat het adres juist is en probeer het opnieuw." Ik weet trouwens zeker dat wat ik probeer te downloaden (via packetnews) bestaat. Dan klik ik weer op ok. In mirc komt dan "Status: not connected". Heeft iemand enig idee wat ik fout doe? Of hoe ik dit kan oplossen?

Groetjes
wesley blom is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 July 2007, 20:20   #28
fmbokkie
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 July 2007
Berichten: 1
Standaard

Ik heb ook problemen met het vasthouden van mijn internetverbinding, maar dan in het programma GRABIT. Ik gebruik echter Norton en hetzelfde gebeurd met NOD32. Mijn Laptop is een Acer Aspire 5633 met Vista home preium.. Het gebeurt dus niet alleen bij dell en niet alleen met mcaffee. Hopelijk weet iemand wat het is?

Laatst gewijzigd door fmbokkie : 21 July 2007 om 20:22
fmbokkie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 July 2007, 21:47   #29
murdock
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 July 2007
Berichten: 2
Standaard

hallo,

ik heb vista premium maar het downloaden gaat prima hoor.
murdock is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 July 2007, 10:29   #30
funmen
PCM Lord
 
Geregistreerd: 18 February 2006
Berichten: 1.776
Stuur een bericht via Skype™ naar funmen
Standaard

bij basic lukt het ook
__________________
https://yourwebhoster.eu
Een nieuwe wereld die voor je opent met shared, reseller en vps hosting op 1 Gbps.
funmen is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:54.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.