advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Scripting > Scripting

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 18 March 2011, 18:28   #11
gvanvoor
PCM Lord
 
gvanvoor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 January 2006
Locatie: De gezelligste stad ter wereld: Gent
Berichten: 928
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door StevenT Bekijk bericht
Voor iemand die niets weet van javascript is dit zwaaar boven mijn niveau.
Het enige wat ik eruit kan halen denk ik is dat het de verwijzing is van het document.body. Dat heb ik niet genoemd in eventuele css.
Ik vermoed dat die javascript uit een of ander kant-en-klaar pakket komt en vermoedelijk correct werkt.
De fout die tijdens de javascript uitvoering optreedt kan het gevolg zijn van iets anders (tags die niet juist staan bijvoorbeeld).
__________________
If you want to work on your computer: buy a PC. If you want to do work on your computer: buy a Mac.
gvanvoor is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 March 2011, 13:20   #12
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Goede middag,

Wat het inmiddels is ik heb echt geen idee.
Maar ik had hem dus geript van een andere website.
Daar heb ik alle nullige dingen die niet voor mij belangrijk waren eraf gehaald.
Ik hield dus alleen die accorion nog over.

Nu ben ik mijn site OM die accordion aan het bouwen.
Voorlopig doet hij het nog steeds in IE.

Zodra deze als basis af is, leg ik hier wel een linkje.

Mochten er nog mensen zijn die het graag voor mij alsnog willen uitzoeken heeeel graag.

Wil toch wel weten wat er loos is.

Groet,
Steven
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 March 2011, 19:36   #13
BorTan
Just Joined!
 
BorTan's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 18 November 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 44
Standaard

Mijn I.E.8 geeft de volgende pop-up:

De pagina is niet gevonden
De URL http://home.kpn.nl/~jeugdraad/sanne/ is niet gevonden op de webserver.
Controleer of het pad in de URL juist is.

--------------------------------------------------------------------------------

Zoek je een URL die lijkt op ...
http://home.planet.nl/~gebruikersnaam/
of http://home.kpnplanet.nl/~gebruikersnaam@kpnplanet.nl/
of http://home.hetnet.nl/~gebruikersnaam/

Gebruik dan nu ...
http://home.kpn.nl/gebruikersnaam/

Let op het verschil, er is geen tilde "~" meer en de @kpnplanet.nl extensie valt weg.
NB: Het is helaas niet meer mogelijk om een homepage te bereiken via de email alias variant.

Met een beetje zoeken kwam ik uit bij: http://home.kpn.nl/jeugdraad/

Groeten, Robert
__________________
vervoer over water, de juiste weg
BorTan is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2011, 09:04   #14
miesjel
PCM Lord
 
miesjel's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 October 2006
Berichten: 1.631
Standaard

Zonder tilde werkt hij wel maar niet helemaal goed.

Kan het niet zijn dat je bij het verwijderen van de overbodige dingen misschien een puntje of haakje ergens bent vergeten?
__________________
"Dream as if you'll live Forever...
Live as if you'll die Today!"

miesjel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2011, 09:26   #15
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Hmmm de laatste keer dat ik heb gekeken deed hij het gewoon.
heb hem ondertussen aangepast. miss dat het idd daar fout gegaan is.
Ik kijk daar vanavond even naar.

Steven.
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2011, 22:25   #16
gvanvoor
PCM Lord
 
gvanvoor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 January 2006
Locatie: De gezelligste stad ter wereld: Gent
Berichten: 928
Standaard

De site op het adres uit de allereerste post werkt alleszins nog steeds niet in safari.
__________________
If you want to work on your computer: buy a PC. If you want to do work on your computer: buy a Mac.
gvanvoor is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 March 2011, 22:57   #17
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Ben momenteel bezig met uploaden van een site die het als het goed is via de URL in de 1e post moet doen.

de site die daar eerst onder zat was niet helemaal perfect meer.
Deze URL moet het goed doen in ieder geval in Internet explorer en Chrome.

Uploade voltooid, site doet het met de accordion (op de index) doet het.
URL op 1e post aangepast.

Ik hoor nu graag waar die het wel of zeker niet doet.

Steven
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG



Laatst gewijzigd door StevenT : 22 March 2011 om 23:31
StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2011, 08:39   #18
miesjel
PCM Lord
 
miesjel's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 October 2006
Berichten: 1.631
Standaard

Hij werkt nu in IE, Chrome en firefox! Meer heb ik niet dus kan ik niet uittesten voor je
__________________
"Dream as if you'll live Forever...
Live as if you'll die Today!"

miesjel is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 March 2011, 22:23   #19
gvanvoor
PCM Lord
 
gvanvoor's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 January 2006
Locatie: De gezelligste stad ter wereld: Gent
Berichten: 928
Standaard

Hij ziet er nu ook in Safari op Mac ok uit (is dat de bedoeling die drie lila blokken onderaan?).

Tip: http://browsershots.org/ (kan soms verschrikkelijk traag zijn maar is wel handig)
__________________
If you want to work on your computer: buy a PC. If you want to do work on your computer: buy a Mac.
gvanvoor is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 March 2011, 21:20   #20
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

@miesjel

Thanks voor het testen goed te horen dat het werkt bij jou.

@gvanvoor

Thanks voor het testen vooral ook op de Mac.
Je link daar was ik al eens naar op zoek maar kon ik niet vinden.
Dus onwijs voor die link ! !
En momenteel zijn de lila blokjes inderdaad de bedoeling haha.
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:06.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.