advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Forum & Website > Problemen met het forum

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 2 October 2011, 10:20   #1
Chato
PCM Lord
 
Chato's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 678
Stuur een bericht via ICQ naar Chato
Standaard NoScript add-on blokkeert laden PCMWeb.nl

Ik vraag mij af of anderen dit ook hebben.

Ik heb zojuist de NoScript Add-on geupdate en zie nu dat PCMWeb.nl niet volledig wil laden en met een XSS-melding komt.
Als ik NoScript uit zet, dus scripts worden wel toegestaan, krijg ik deze meldingen:



Een een XSS-poging:


Error Console:


Als ik deze meldingen wegklik duurt het zeer lang tot de pagina geladen is.
Websites als www2.pcmweb.nl, maar ook webads.nl en andere advertentie-sites houden de boel op.
Ik weet niet hoe lang dit duurt, na een paar minuten was mijn geduld op.

Googlen met 'chrome://noscript/content/RequestWatchdog.js:' brengt mij niet veel verder.

Hebben anderen met NoScript dit ook?
Ik gebruik als browser Iceweasel v3.5.16 en NoScript v2.1.4
__________________
Chato
Twitter

Laatst gewijzigd door Chato : 2 October 2011 om 10:22
Chato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2011, 00:00   #2
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

@Chato,
heb je dit met andere websites ook?
Is het alleen PCM web dan kun je het adres toch in NoScript options
vermelden waardoor het wordt toegestaan.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 October 2011, 16:42   #3
Chato
PCM Lord
 
Chato's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 678
Stuur een bericht via ICQ naar Chato
Standaard

Nee, andere websites heb ik dit niet.
En uitschakelen/whitelisten wil ik pas doen als ik weet dat het veilig is. Die meldingen blijven vreemd en komen natuurlijk niet 'zomaar uit de lucht vallen'.

Ben ik dan echt de enige die deze veiligheidsmeldingen krijg?
__________________
Chato
Twitter
Chato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 October 2011, 09:45   #4
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

@Chato,
sorry ik heb het niet; moet het toch ergens bij jou zitten.
Verder zou ik het niet weten of het moet in de versie zitten.
Groet Piet
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:12.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.