advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 2 January 2008, 10:30   #1
s-usann
Just Joined!
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 1
Unhappy Limewire & Windows Vista

Fijn, als een maand of 3 heb ik een laptop aangeschaft met Windows Vista. Ook heb ik limewire 4.12 ge?nstaleerd, maar niks werkt. Sterker nog, zodra ik Limewire opstart heb ik geen internetverbinding meer, terwijl alles ogenschijnlijk werkt (MSN blijft bijvoorbeld aan), maar bij internet explorer krijg ik de melding dat de pagina niet beschikbaar is, dus geen internet meer!
Als ik wil dat internet weer gaat werken moet ik mijn laptop opnieuw opstarten, dan werkt alles weer. Maar zodra ik Limewire aanklik.. Hetzelfde probleem... Wie heeft de oplossing voor mij??
s-usann is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 January 2008, 10:54   #2
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Standaard

Probeer LimeWire is te herinstalleren, als dat niet werkt. Controleren op virussen/spyware. Is wel vreemd namelijk...
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 January 2008, 12:33   #3
ceex
PCM Lord
 
Geregistreerd: 3 May 2007
Berichten: 721
Standaard

Vista heeft betere (dus zeikerigere) firewall, kijk bij de firewall uitzonderingen
of limewire erbij staat, anders toevoegen ogf heb je nog extra/andere firewall

lees site van limewire.com de support afdeling
ceex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 January 2008, 17:01   #4
CNO
PCM Lord
 
CNO's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 January 2007
Berichten: 674
Stuur een bericht via MSN naar CNO
Standaard

Er is al een nieuwe versie van Limewire beschikbaar, 4.14.0. Tenminste bij Limewire Pro. Deze versie is beter compatibel met Vista. Als je nog geen Limewire Pro hebt, kun je deze downloaden met Limewire.(serieus)
CNO is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 January 2008, 21:18   #5
krots4
PCM Guru
 
Geregistreerd: 1 January 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 447
Standaard firewall in Vista

Als je Limewire installeert, wordt er geadviseerd een bepaalde poort open te zetten in de firewall of router.
Zoek die poort eens op in de instellingen van Limewire: wellicht zit daar de fout.
krots4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 January 2008, 21:39   #6
CNO
PCM Lord
 
CNO's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 January 2007
Berichten: 674
Stuur een bericht via MSN naar CNO
Standaard

Misschien heb je hier ook nog wel iets aan: http://www.limewire-info.nl/ Hier kun je ook een Limewire handleiding downloaden.
CNO is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 January 2008, 11:20   #7
fotoflex
PCM Newbie
 
fotoflex's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 92
Standaard limewire & vista

Limewire heeft tot dit jaar op mijn Toshiba met vista goed gewerkt. Maar sinds kort heb ik dezelfde problemen. Het artikel over Frostwire kwam precies op tijd, maar leverde geen verbetering. Limewire weer teruggezet, firewall gecheckt.
Ik krijg de melding dat er geen actieve internetverbinding is, wat niet klopt. Ook recent de mededeling dat er een interne fout is geconstateerd. Kennis van mij heeft XP, zelfde probleem. Dus toch de milleniumbug?
fotoflex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 January 2008, 11:32   #8
wandarooze
PCM Lord
 
wandarooze's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 March 2007
Locatie: bij de grens B - NL .Peer Limburg (B)
Berichten: 1.343
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CNO Bekijk bericht
Er is al een nieuwe versie van Limewire beschikbaar, 4.14.0. Tenminste bij Limewire Pro. Deze versie is beter compatibel met Vista. Als je nog geen Limewire Pro hebt, kun je deze downloaden met Limewire.(serieus)
De nieuwste is 4.15.1-1 (limewire beta)
__________________
Linux User #456621#
https://sites.google.com/site/wandasblogxubuntu/home
wandarooze is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 January 2008, 16:36   #9
CNO
PCM Lord
 
CNO's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 January 2007
Berichten: 674
Stuur een bericht via MSN naar CNO
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wandarooze Bekijk bericht
De nieuwste is 4.15.1-1 (limewire beta)
Dan zal ik die ook maar s downloaden
CNO is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:34.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.