advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Vragen en discussies

Discussie gesloten
 
Discussietools Weergave
Oud 17 November 2006, 20:48   #1
$Chilly-Bone187$
Just Joined!
 
$Chilly-Bone187$'s schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 November 2006
Berichten: 3
Standaard Geen inlog bij het opstarten van windows !

Hallo


Ben 4 maanden geleden begonen met het inkopen van nieuwe computer,
Onderdelen even kort samen gevat de amd athlon 64 bit x2 5200+ dual core
2 interne cd/dvd branders van plexstor 2 harde schijfen van maxtor exstern,
Twee keer 250 gb en de nvidia quadro video kaart pci-e 256 mb.
De asus m2n32wirles-delux edition met 2 kingston geheugen bankjes,
Van elk 2 gb type nummer khx6000d2k2/2g en als laatste de creative,
Sound blaster x-fi fatal1ty met brack out box dit alles zit in zijn geheel,
En en mooie camelion kast green met black lite kleur groen,

Nu komt het probleem heb mijn oude harde schijfen,
Van western digital 80 gb en de maxtor 80 gb daimant plus 9
Bij dit geheel geplaats bij het opstarten van windows,
Kreeg ik en melding van de cpu instelling zijn gewijzigt,
Sla de nieuwe gegevens op en start vervolgens opniuew op.
Zo gezecht zo gedaan na het posten van het begin scherm,
Komt er plotseling en blauw scherm met teksten en cijfers,
Die in korte tijds limiet niet te lezen zijn wat kan hier van het probleem zijn?
Heb al de schijfen verwijderd en bij mijn broer getest waar ze oorspronkelijk,
Van daan kwamen mijn oude systeem had ik aan hem gegevens,
Toen ik al mijn onderdelen binnen heb gekregen daar blijk niks aan de hand,
Te zijn vervolgen ben ik maar geen kijken in de bios van windows,
Heb daar geen aanpasingen hoeven doen wandt alles stond zo als het moet.
Als laatste kwam ik nog op het idee om windows te instaleren,
op de nieuwe schijfen van maxtor maar te ver geefs krijg de ene fout meldind,
Naar de andere het zijn bestanden van het type sys. die de boos doender zijn,
Bij het begin van de instalatie kan er nog geformateerd worden,
Nou dus niet meer later kon windows zelfs niet meer geinstaleerd worden,
En ga zo maar door heb voor ongeveer ?8000 euro aan gegevens op bijde,
Schijfen staan het zou fijn zijn op dat te gebruiken in combinatie,
Met het nieuw aangeschafde matriaal zo als vermels staat.

Jullie denken vast van wat lult deze gast nou lang,
Dit heeft als reden dat ik geen onduidelijk heden van mijn kant wil schepen,
Mocht dit wel het geval zijn laat mij even weten!
Heeft eimand en oplossing of sugestie dan hoor ik dit graag.


Met vriendelijke groet: J.Gojkovic
$Chilly-Bone187$ is offline  
Oud 17 November 2006, 21:24   #2
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Ik dacht al, deze heb ik toch al beantwoord?
Was het nou nodig exact dezelfde vraag nog een keer te stellen 2.5 uur later?

Zie http://forum.pcmweb.nl/showthread.php?t=7908
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline  
Oud 17 November 2006, 21:50   #3
pol528
PCM Lord
 
pol528's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 October 2006
Berichten: 1.297
Standaard

Nu stuur je mij een prive bericht of ik je wil helpen. Hier is het forum voor, we helpen allen als het in onze macht en kennis aanwezig is. Wij zijn niet alwetend maar met zijn allen komen we ver en bij nieuwe aanwas verder.

Graag alleen een prive bericht als het prive moet zijn.
Citaat:
Hallo


Ik las dat je mij hebt gemailt via de site,
Waar mijn probleem op vermled staat,
Hartelijk dank daar voor heb nog wel 1 vraag,
Waneer ik zonder bijde schijfen probeer windows,
Te instaleeren krijg ik dat niet voor elkaar,
Op het nieuwe systeem van daar de melding.
Dat er sys. bestanden ontbreken.
Zelf ben ik niet zo ster in het computer vak.
Vandaar mijn aanmelding wandt je weet zelf.
Vast wel niet eindereen weet alles,
Maar hoe zit dat nou presies mijn cd/dvd,
Branders-spelers die zijn voorzien van sata.
Die direct verbonden staan aan het moeder bord.
Via en jumper aan de achter zijde van de aparaaten.
Heb ik en test aan gebracht zo als vermeld staat,
In de gebruiksaanweizing maar waar is dat nou voor?
Kan dat de oorzaak zijn dat windows niet geinstaleerd.
Worden simpel weg omdat je eigenhandig.
Wat hebt geblockeerd of is het toch anders.
ik kan je hulp goed gebruiken,
Als ik het goed heb moet ik in het eerrste gedeelte,
Van je bericht alles op nieuw instaleren,
Dat heb ik wel voor de situatie over,
Mits het niet anders kan laat het maar weten?


Met vriendelijke groet: J.Gojkovic
pol528 is offline  
Oud 19 November 2006, 12:45   #4
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

/Offtopic
Het is niet de bedoeling dat meerdere posts gaat aanmaken over hetzelde onderwerp.
Daarom is deze dicht.
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline  
Discussie gesloten


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:22.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.