advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 8 May 2008, 13:48   #1
10us
Just Joined!
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 4
Exclamation startproblemen windows vista

hallo wie kan mij helpen

heb sinds kort nieuwe pc met vista
als ik start doet de muis t vaak niet herstarten dan hoor je de pc starten maar net of ie blijft hangen vaak drie of vier keer opnieuw starten voor hij t doet dan geen problemen maar volgende dag weer t zelfde liedje
10us is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 May 2008, 14:17   #2
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Zou je de mij en de rest hier en pleziertje willen doen door je post aan te passen en er leestekens in willen zetten?
Dit leest nu behoorlijk irritant.
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 May 2008, 15:15   #3
10us
Just Joined!
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 4
Standaard

sorry hoor
10us is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 May 2008, 15:39   #4
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
hoe start je hem dan opnieuw op? Met de aan/uit knop ingedrukt te houden
of heb je de desktop en werk je met de Windows toetsen?
Vertel wat meer wat er precies gebeurt.
Groet piet.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 May 2008, 16:55   #5
10us
Just Joined!
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 4
Standaard

hallo

ik start hem op door de aan/uit knop in te drukken
of met de windows toets maar dat lukt niet altijd.
dan kan het zijn dat de muis het daarna wel doet maar vaak moet ik m meerder keren opnieuw starten soms geeft ie dan aan dat de systemcd erin moet
of hij geeft t venster met starten in de veilge modus
virusscan geeft niks aan bij controle
wel als ik m de eerste keer aanzet en hij doet t en ik klik bv de mail snelkoppeling aan gaan alle icoontjes tegelijk aan en als ik in de mail een mailtje aanklik worden ze allemaal blauw(dus aangeklikt)

gr tineke
10us is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 May 2008, 17:00   #6
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Tineke,
ik ben bang dat het foutje dan in de BIOS zit. Waarschijnlijk zit er te weinig tijdsverschil tussen het herkennen van de diverse onderdelen zoals CD drives,
harddisks enz.
Als de PC dus zo nieuw is als je zegt moet je terug voor garantie en beter niet zelf prutsen.
Groet piet
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 May 2008, 17:22   #7
10us
Just Joined!
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 4
Standaard

ga ik terug heb er te weinig vesrtand van maar toch hardstikke bedankt
10us is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:12.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.