advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 12 February 2008, 16:43   #1
007deserteagle
Just Joined!
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Provincie Groningen
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar 007deserteagle
Standaard Voipbuster probleem

Hey. Na een tijdje als ik bel met voipbuster van pc naar vaste telefoon, moet ik ineens tegoed kopen. Ik snap er niks van. Anderen hebben dat niet. En bovendien, je kan toch onbeperkt bellen met dat programma? Ik heb al eens geprobeerd om een nieuw account aan te maken. Dat lukte, maar toen duurde het korter dat ik weer tegoed moest aanschaffen. Vreemde zaak. Wie kan mij helpen? En wie weet hoe dat kan komen?

MVG Lajos
__________________
WAARSCHUWING: Wie deze tekst kopieert heeft het virus
007deserteagle is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 February 2008, 19:59   #2
Stiertje
PCM Lord
 
Stiertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 June 2007
Berichten: 507
Standaard

VoipBuster gebruikt het "fair-use" principe. Je kunt voor beperkte tijd naar vaste lijnen bellen, en na die tijd moet je alsnog gaan betalen. Lees de voorwaarden er nog maar eens op na.

Overigens is dit niet meer dan logisch, zij moeten ook geld verdienen.
Stiertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 July 2009, 13:55   #3
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Als je met VOIP-buster in Nederland belt is het gratis, alleen niet als je naar
een mobiele telefoon belt.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 July 2009, 00:31   #4
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Nee, het is niet onbeperkt bellen. Binnen Nederland of de andere gratis bestemmingen (Europa, VS, ...) maakt niet uit, je moet gewoon niet meer dan 5 uur per afgelopen 7 dagen bij elkaar bellen, dan is het gratis. Totdat je Freedays op zijn natuurlijk.

Als je Freedays op zijn, of als je over de Fair Use Policy heen gaat, dan wordt er van je beltegoed afgeboekt (1cpm). Als dat op is gaat het over. Bij aanschaf van nieuw beltegoed krijg je weer 120 extra Freedays.

Zo moeilijk is het allemaal niet om te lezen wat VoipBuster hierover schrijft in de voorwaarden.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue

Laatst gewijzigd door EdP : 9 July 2009 om 00:33
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 July 2009, 21:09   #5
JtM
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 1
Standaard Voipbuster / hetnet

Hallo,
Ik bel al lange tijd met Voipbuster via de TARGA set DIP Phone 450, aangesloten op mijn ADSL (ISDN) netwerk van HetNet.
Sindskort ben ik overgestapt op ADSL en Bellen via voip van HetNet.
Nu lukt het bellen via Voipbuster niet meer.
Ik krijg wel normaal verbinding, maar deze wordt na ca 26 sec verbroken!!!

Als ik bel met Voipbuster of Skype via de PC, heb ik geen problemen???
JtM is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 July 2009, 21:17   #6
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Dat voip modem claimt denk ik de poorten, als je met die Targa client aan het modem hangt, dan heeft die ruzie met de interne sip.

Het zal er denk ik op neer komen dat je ?f andere poorten voor de Targa moet reserveren, ?f je VoipBuster account invoeren als 2e SIP (als je modem 2 SIP accounts ondersteunt), ?f een van beide voip accounts niet gebruiken.

Als ik naar de specs van die Targa kijk kan daar maar 1 SIP account in.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue

Laatst gewijzigd door EdP : 21 July 2009 om 21:23
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 August 2009, 08:39   #7
Bellenkanookzo
Just Joined!
 
Bellenkanookzo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 August 2009
Locatie: Breda
Berichten: 3
Standaard

JtM,
Welk modem gebruik je nu?

Waarschijnlijk een van deze:
Siemens Experiabox
SpeedTouch 780 WLAN
Thomson 787 WLAN


Ik heb inmiddels veel mensen gesproken, waar we uiteindelijk hebben gekozen voor het vervangen van het modem, indien er gebruik gemaakt werd van een van de bovenstaande modems.

Linksys wag200g routers veroorzaken ook vaak problemen die lijken op het probleem dat je hebt.
Deze zorgen er vaak voor dat gesprekken na (vaak) 30 seconden worden verbroken.
__________________

--------------------------------------------------
BellenKanOokZo.nl, H?t voip forum voor bellend Nederland en Belgi?
Bellenkanookzo is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:07.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.