advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 30 January 2008, 21:51   #1
0706
Just Joined!
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Berichten: 3
Standaard Vista

Het probleem van de verkenner bij VISTA is in alle hoeken van het land bekend. Knippen, plakken, verslepen en kopi?ren kortom de basis elementen die een computer zou moeten kunnen en dat bij de verkenner valt in diggelen bij vista. De software makers (Microsoft ) doet alles van der hand met de melding, ik citeer Microsoft ? OEM software heeft geen ondersteuning bij ons je moet deze halen bij de hardwarefabrikant?. En deze kunnen meestal niet in de software van M.S. de gigant M.S. profiteert van zijn sterke positie en de kleine man moet weer maar knikken en slikken. Je kunt een nieuwe versie kopen en daar kan je een ondersteuning van krijgen. Maar niet bij een OEM versie. De meeste mensen die ik ken gaan terug over naar X.P. met een normale kennis kan je de problemen zelf niet oplossen en zeker niet in VISTA als ook niet de hardware mensen.
na 16 dagen zoeken ???????????? en vele malen opnieuw opstarten (stop)
kanenpieper
0706 is offline  
Oud 30 January 2008, 22:22   #2
bergguy
PCM Engineer
 
bergguy's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Wommelgem
Berichten: 296
Stuur een bericht via Skype™ naar bergguy
Standaard

Nou goed, VISTA kent problemen en die zijn er om opgelost te worden.

Ik werk hier met VISTA HOME PREMIUM en geef toe dat dit O.S. nogal rommelig is en ongewoon, maar dat was indenbeginne ook met XP vandaar SP1 en SP2, van al wat ik hier op deze site gelezen heb is het meeste negatief en vele gaan terug over op XP en dat is hun vrije keuze.

Van al dat verslepen, Verkennen, kopie?ren enz. en wat weet ik al meer heb ik geen problemen en dat steld me voor de volgen de vraag: Ligt het niet aan een onzorgvuldige OEM install. van de PC fabrikant ? waarom heeft de ene geen en de andere wel moeilijkheden ? of ligt het niet aan onszelf, zoals bij mezelf, ik heb in den beginne ook fouten gemaakt waarvan ik dacht dat het de schuld van VISTA was.
Ik heb 2 keer contact moeten opnemen met het chatforum van m'n PC fabrikant en het bleek dat het inderdaad aan mijzelf lag.
Laat ons hopen dat SP1 een wat soelaas brengt bij sommige problemen.
Mij hoor je ( voorlopig ) niet klagen.
__________________
HP Elite M9080.be
VISTA Premium Home
CPU: Intel Core 2 Quad Q 6600
Speed: 2,4 Ghz
Geheugen: 3072 Mb
Extend. Hd 300 Gb 3-6
Intern.Hd 500 Gb / 7200 rpm

Notebook HP Pavillion DM1-3200SD
Windows 7 Home Premium
Scherm 10,2 Inch
geheugen: 3Gb DDR3
Video: Radion HD6310M
intern drive: 500Gb Sata 7200 Rpm
Chipset: AMD A50M FCH
bergguy is offline  
Oud 31 January 2008, 09:40   #3
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Sorry, maar wat is de bedoeling van dit topic behalve de zoveelste over het "probleem"genaamd Vista?
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline  
Oud 2 February 2008, 22:03   #4
KlaasB
PCM Lord
 
KlaasB's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: zoekt in forums
Berichten: 1.738
Standaard

So Nuke them, Duke
KlaasB is offline  
Oud 6 February 2008, 21:29   #5
J1ML33
Just Joined!
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Berichten: 5
Standaard

ik had t zelfde probleem
maar ben er achter gekomen dat als je dezelfde mappen in verschillende vensters geopend hebt, en je dan wilt knippen, plakken, naam wijzigen noem maar op

je dan die melding krijgt, dus vanaf vandaag sluit ik die mappen als ik die melding krijg en voila

edit: heb ook gehoord dat er in maart een update komt miss dat t dan opgelost is

Laatst gewijzigd door J1ML33 : 6 February 2008 om 21:31
J1ML33 is offline  
Oud 6 February 2008, 22:30   #6
CNO
PCM Lord
 
CNO's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 January 2007
Berichten: 674
Stuur een bericht via MSN naar CNO
Standaard

Ik gebruik home premium en heb nergens last van.
CNO is offline  
Oud 7 February 2008, 09:37   #7
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Ik zie nog steeds het nut niet in van dit topic, dus ik gooi er een slotje op.
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline  
Discussie gesloten


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:05.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.