advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 18 July 2007, 19:11   #21
57gerard
Just Joined!
 
Geregistreerd: 19 June 2007
Berichten: 3
Standaard

sorry dat ik nu pas reageer, ik heb het persoonlijke bericht van jaccies net beantwoord, ik had namelijk problemen met mijn PC met vaste aansluiting. De draadloze aansluiting van de laptop is echter nog steeds niet gelukt. Ik ga er weer eens naar kijken. Het valt mij wel op dat de batterij van de laptop al na anderhalf uur leeg is, is dit normaal?
57gerard is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 October 2007, 16:35   #22
chablis02
Just Joined!
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 1
Standaard Linksys wireless Router en Vista

Hallo allen,

Ook ik heb een draadloos probleem met Vista
Ik zie mijn eigen draadloze netwerk, maar helaas kan ik er geen verbinding me maken. Heb diverse aanpassingen gedaan......helaas.

Wireless staat aan en router werkt ook prima.
WPA is ingesteld en ook beveiligd.
Nu las ik iets over een MAC adres, die kun je vinden bij je IAN instelling en die moet je weer overnemen in je router. Niet dus, dan weE
rkt het helemaal niet.
Enfin 5 dagen later.....ik dacht HELLUP iemand please.

Groeten Chablis
chablis02 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 December 2007, 20:31   #23
dick.timmerman
Just Joined!
 
Geregistreerd: 18 March 2007
Berichten: 6
Standaard draadjeloos netwerk Vista

Hoi hoi wat leuk dat Vista
Moet eerlijk zeggen, draait redelijk goed bij mij, echter bij mij doet zich af en toe het volgende probleem voor. Ik heb WEL draadloze verbinding met mijn netwerk, maar niet met internet???? Ik dacht dat het lag aan Norton Internetsecurity, eraf gegooid, Avast geinstalleerd, want onveilig vrijen..... Hou aleen het probleem nog steeds. Wie o Wie weet de oplossing?

@Chablis02

Over Mac adressen kan ik het volgende vertellen: Alleen als je in de security settings van je router MAC adresfiltering aan hebt staan moet je hier het MAC adres van je netwerkadapter invoergen. Hoe vind je je MAC adres?
Start --> uitvoeren tik in Ipconfig all. hier wordt je MAC adres getoond.
dick.timmerman is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:45.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.