advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 31 March 2006, 11:35   #1
Raalevab
Just Joined!
 
Raalevab's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 February 2006
Berichten: 40
Standaard Systeemherstel

Sinds enige tijd maakt Windows niet meer automatisch een herstelpunt aan.
Als ik het met de hand doe gaat het prima. Ik heb Windows XP SP2.
Raalevab is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 March 2006, 12:03   #2
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Staat het niet toevallig uit?
Dit kan je controleren door bij de eigenschappen van Mijn computer te kijken en dan bij Systeem Herstel...
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 March 2006, 15:44   #3
Petertje261
PCM Lord
 
Petertje261's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 January 2006
Locatie: achter mijn computer
Berichten: 1.299
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Petertje261 Stuur een bericht via MSN naar Petertje261
Standaard

Citaat:
Shellghost: Staat het niet toevallig uit?
Raalevab: Als ik het met de hand doe gaat het prima.
Dan lukt het met de hand ook niet :P
Petertje261 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 March 2006, 16:37   #4
Raalevab
Just Joined!
 
Raalevab's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 February 2006
Berichten: 40
Standaard

Nee kan niet uitstaan en is ook niet zo. Ik heb de ruimte op maximaal staan. (2460 Mb) Ik weet niet wat er nodig is voor Systeemherstel.
Raalevab is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 March 2006, 17:04   #5
Petertje261
PCM Lord
 
Petertje261's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 January 2006
Locatie: achter mijn computer
Berichten: 1.299
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Petertje261 Stuur een bericht via MSN naar Petertje261
Standaard

zo'n 12% van uw harddisk is het maximum, maar probeert u eens naar een eerder herstelpunt toe te gaan
Petertje261 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 31 March 2006, 23:39   #6
Raalevab
Just Joined!
 
Raalevab's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 February 2006
Berichten: 40
Standaard

Die begrijp ik niet?? Ik heb er 1 gemaakt 2 dagen gelden. Dat is alles.
Raalevab is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 April 2006, 08:26   #7
Petertje261
PCM Lord
 
Petertje261's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 January 2006
Locatie: achter mijn computer
Berichten: 1.299
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Petertje261 Stuur een bericht via MSN naar Petertje261
Standaard

en het probleem was 2 dagen terug ook al?
Petertje261 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 April 2006, 20:17   #8
Raalevab
Just Joined!
 
Raalevab's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 February 2006
Berichten: 40
Standaard

Ja zeker
Raalevab is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 April 2006, 20:22   #9
Petertje261
PCM Lord
 
Petertje261's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 31 January 2006
Locatie: achter mijn computer
Berichten: 1.299
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Petertje261 Stuur een bericht via MSN naar Petertje261
Standaard

Misschien systeemsherstel uitschakelen, rebooten, systeemsherstel inschaken en weer rebooten
Petertje261 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:23.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.