advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 26 December 2011, 21:34   #1
thalhende
Just Joined!
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 6
Standaard geen firewire

Hallo! Sinds kort heb ik een Medion Win 7 home premium Multimedia Pc een Erazer X5326D die heeft geen firewire poort en in de kast is er geen ruimte voor een "gewone" firewirekaart maar wel voor een zo genaamde expresskaart is me verteld en kan iemand me vertellen hoe dat ik die er moet doen?
groetjes Thal
thalhende is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 December 2011, 16:23   #2
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Bedoel je dat er alleen pci-e x1 poortjes aanwezig zijn? Ik neem aan van wel anders zouden we het anders over een laptop zouden hebben (expresscard 34/54).
Werkt verder hetzelfde als een ouderwets pci slot. De afmeting is alleen anders (en natuurlijk intern de snelheid).
http://netdados.net/wordpress/wp-con...cie_slots1.jpg

Dit is trouwens de enige die ik kan vinden. Denk dat Firewire een beetje dood aan 't gaan is voor zover dat nog niet het geval was zeker nu met USB3 dat vele malen sneller is.
http://tweakers.net/pricewatch/27721....html#tab:info
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:37.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.