advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 14 July 2010, 04:40   #1
lex
PCM Engineer
 
Geregistreerd: 28 November 2006
Berichten: 211
Standaard Hoe krijg ik mijn webcam aan de gang onder Windows7 X64

3 jaar geleden had ik een Webcam gekocht van Logitech,

Logitech Quick-cam for notebooks pro, 2MP. Ik had €125,- neer geteld voor deze webcam wat ik toen ook al veel vond. Wel perfect beeld onder XP.

Onder windows7 weigert hij elke form van dienst ook met XP compatibiliteit modes.

Dan ga je naar de website van Logitech en staat daar vrolijk dat er geen ondersteuning is voor deze Webcam onder Windows7. Leuk dan een camera van €125,- net 3 jaar oud die ik dus in de vuilnisbak kan gooien?

Ik vind dan ook dat er minimaal 6 jaar software ondersteuning moet zijn voor een product dat op de markt word gebracht.

Op een verontwaardigde email richting Logitech heb ik nog geen reactie gehad.

Vind het dus bespottelijk dat op mijn webcam geen ondersteuning meer zit. Snap het wel een nieuwe driver maken kost bakken met geld en dat heeft logitech er blijkbaar niet meer voor over, ze laten blijkbaar liever hun klanten in de kou staan. Gevold deze kopen geen Logitech producten meer
"ik niet meer"

Noemen ze dit nu de consumptie maatschapij Kopen, uitpakken en weggooien?

Mocht er toch nog een paardenmiddel zijn om mijn webcam aan de gang te krijgen dan hoor ik het graag.

Bah.

Laatst gewijzigd door lex : 14 July 2010 om 14:16
lex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 14:17   #2
dutch1
Just Joined!
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: holland
Berichten: 19
Stuur een bericht via ICQ naar dutch1 Stuur een bericht via MSN naar dutch1
Standaard

dag lex,
graag wilde ik je ondersteunen betreffende belabberde houding van Logitech.
Als je al een antwoord krijgt is het een nietszeggend antwoord.
Ik heb 2 webcams van Logitech en daar wordt ook geen ondersteuning verleend.
Voor mij een reden Logitech volledig te negeren in de toekomst een een goedkoper alertantief te kopen.
Ik heb veel succes tot heden zonder wilde driver-zoekpartijen met een webcam ACER Chrystel Eye Webcam.
Het ding gekocht in China voor een habbekrats en werkt op alles, Windows, Linux Ubuntu enz.

Ik kan je geen antwoord geven dus, maar ik hoop wel dat de medewerkers van Logitech eens achter de oren zullen krabben, of zij moeten met Microsoft een leuke deal hebben gesloten.

Dutch1
dutch1 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 15:22   #3
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Gaat het om de 32 of 64bit versie van Windows 7?

Als het om de 32 bit versie van Windows 7 gaat kan je het onderstaande eens proberen.
http://www.creativecodedesign.com/node/33

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 16:01   #4
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

@Maxstar,
hij/zij heeft het in het topic over Win7 X64 toch?
groet Piet
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 16:11   #5
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piet Koenen Bekijk bericht
@Maxstar,
hij/zij heeft het in het topic over Win7 X64 toch?
groet Piet
Inderdaad helemaal over heen gelezen...

Maar misschien werkt de onderstaande truc ook met de 64 bit driver.
http://www.creativecodedesign.com/node/33

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 17:13   #6
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

@lex
Hoe dan ook denk ik, dat je op een verontwaardigde mail geen antwoord krijgt.

Maar misschien heb je hier wat aan?

http://forums.logitech.com/t5/Webcam...10/td-p/397863
http://forums.logitech.com/t5/Webcam...ng/td-p/414106
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 July 2010, 17:47   #7
wolter
PCM Newbie
 
wolter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 70
Standaard

Mijn Logitech Quick Cam van 6 jaar oud werkt prima onder Win 7 x64.

Heb gewoon handmatig het inf bestand van de XP driver gepakt en werkt binnen een minuut. Gewoon handmatig de .inf bestand pakken.
wolter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 July 2010, 01:29   #8
lex
PCM Engineer
 
Geregistreerd: 28 November 2006
Berichten: 211
Standaard

Sorry dat ik zo laat reageer druk,druk,druk.

Ik ben dus een HIJ al 47 jaar lang.

De juiste type is QuickCam? for Notebooks Pro. type V-UJ15

http://www.logitech.com/en-us/480/33...s&bit=&osid=13

Inderdaad dutch1 Logitech komt bij nu ook op de zwarte lijst te staan van producten die je maar beter kunt laten leggen.

Heb inmiddels al enige uren gezocht op het internet, Ja driver boeren die gouden bergen beloven maar vragen of je eerst hun software wilt instaleren met grote kans op rotzooi en misschien wel male of spyware.

Gewoon weg geven aan iemand met een computer met XP OS.

Logitech waardeloze ondersteuning punt uit.
lex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 1 September 2010, 17:10   #9
dutch1
Just Joined!
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: holland
Berichten: 19
Stuur een bericht via ICQ naar dutch1 Stuur een bericht via MSN naar dutch1
Standaard quickcam

dus:
beter goedkope troep (volgens de dure boeren)
en dat qwerkt wel.
had een microsoft VX3000 gekocht
wat denk je alleen met trucs te gebruiken
geen standaard driver voor win 7 op de dvd
dutch1 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 September 2010, 12:56   #10
wolter
PCM Newbie
 
wolter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 May 2010
Berichten: 70
Standaard

Ik zie dat er een Vista driver is voor die cam. Kies de x64 driver en het werkt onder Win 7 x64 , simpel
__________________
Luister? Just dubbelklik -> http://nationaal-fm.com:8000/listen.pls
wolter is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:17.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.