advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 4 April 2010, 20:24   #1
gen3
PCM User
 
gen3's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: O-Vl
Berichten: 125
Question Real time filmen op PC

Probleem;
Ik tracht te filmen wat ik doe op men PC.
(voorbeeld programma, hypercam).
Het probleem is, Copieren is gen probleem.
Maar als ik het afspeel achteraf, word het filmpje steeds in
snel tempo afgespeeld, geen idee hoe dat komt!

Bestaat er een programa zodat ik de snelheid normaal
kan maken inplaats van dat de clip in super tempo word weergeven?

ik heb het al geprobeerd met Corel video studio, Magix, de standaard
video maker van Wiindows. telkens word het weergeven in sneltempo!

KAN IEMAND ME HELPEN GRAAG?
gen3 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 4 April 2010, 21:45   #2
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Probeer http://camstudio.org/ eens. Als die ook versnelt afspeeld nadien zul je het denk ik bij je codecs moeten zoeken. Wat daarbij wellicht ook kan helpen is om even k-lite mega codec pack (opnieuw?) te installeren.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 April 2010, 13:33   #3
gen3
PCM User
 
gen3's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: O-Vl
Berichten: 125
Standaard

Camstudio heb ik ook al geprobeerd, met het zelfde versnelde effect. Ik zal het dan maar even proberen met die k-lite mega codec pack, ik hoop dat het daarmee lukt, alvast bedankt.
gen3 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 April 2010, 14:53   #4
gen3
PCM User
 
gen3's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: O-Vl
Berichten: 125
Standaard

Ik heb Camstudio geprobeerd, Hypercam en de k-lite codecs geinstaleerd. Verder geen succes. Alles blijft hetzelfde
gen3 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 April 2010, 15:31   #5
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

met hypercam voor een andere codec kiezen (mpeg)?
kijk ook meteen of je toevallig de juiste framerate hebt ingesteld)
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 April 2010, 15:46   #6
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Dan idd maar eens andere settings gebruiken. Hier zijn de settings (eerste paar seconden) te zien die ik toen eens voor goldpanic heb gebruikt.
http://www.youtube.com/watch?v=4gC-E7ZQkOk
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 April 2010, 18:44   #7
gen3
PCM User
 
gen3's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: O-Vl
Berichten: 125
Standaard

Ik heb jullie raad opgevolgd en eens een andere codec gekozen, ik merkte ergens tussen de video opties of zo een slide bar opgemerkt (met 'camstudio').
Die heb ik volledig naar het minimum gesleept. Daarna even een test gedaan en een test filmpje gemaakt. Resultaat: Perfect

Bedankt iedereen voor de info.
gen3 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:47.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.