advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 6 February 2011, 17:21   #1
roermond01
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 23
Standaard script

hallo ik heb een site www.radio-roermondia.webs.com nu ben ik op zoek naar een script die deze site gelijk door linkt naar mijn nieuwe site www.radioroermondia.nl ik heb er een paar gevonden op internet maar daar moet ik ze zelf aanpassen maar ik weet helaas niet hoe ik dat moet doen is er hier iemand die mij zou kunnen helpen .
alvast vriendelijk bedankt
roermond01 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2011, 18:22   #2
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Indien je de (x)HTML-code van je site aan kan passen, doe het volgende:

Plaats dit tussen de <head> en </head> tags:
Code:
<meta http-equiv="refresh" content="0; url="http://www.radioroermondia.nl/">
De
Code:
"0;
achter
Code:
content=
is het aantal seconden dat je moet wachten totdat je doorgestuurd wordt.
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2011, 18:51   #3
roermond01
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 23
Standaard

hallo bedankt maar ik weet niet als ik iets verkeerd heb gedaan ik heb de bovenste script op de site gezet als ik nu op de site kom zie ik wel dat blijft springen maar gaat niet naar mijn nieuwe site moet ik nog iets erop zetten of was it alles
roermond01 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2011, 19:06   #4
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Hoe bedoel je 'blijft springen'? In principe zou bovenstaande code genoeg moeten zijn... de code klopt ook volgens mij.
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2011, 19:12   #5
roermond01
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 23
Standaard

ja het is net of hij wel wil maar niet kan of zou ik e secone moeten aanpassen ik weet het echt niet meer
roermond01 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2011, 19:45   #6
roermond01
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 23
Standaard

gelukkig toch nog gelukt volgens mij was u een paar komma's vergeten ik zal hier e code neer zetten die ik heb gebruikt dan kunt u kijken wat er anders is

<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="1; URL=http://www.radioroermondia.nl/">

ik wil u bedanken voor de moeite die u heeft genomen om mij te helpen
helemaal toppie
roermond01 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:33.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.