advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 21 February 2007, 15:36   #11
Angie
Just Joined!
 
Geregistreerd: 21 February 2007
Berichten: 20
Standaard

Hey ik heb deze melding ook gehad en nog iets met dll32.. toen i knaar de map video's ging laade hij de miniateurbeeld voorbeeld heel langzaam en ook die meldingen.. heb toen nero geupdate naar 7.7.5.1 en krijg ik die meldingen niet meer maar nu.....

als ik naar mijn map ga video's dan laat hij dus helemaal geen miniateurbeeld voorbeeld meer zien.. sta allen nog maar bestaands naam in het icoontje avi of mpeg enzo.. hoe kan ik die minateurbeeld voorbeeld weer terug krijgen? bij foto's laat hij de miniateurbeeld voorbeeld wel zien..

wie weet hier een oplossing voor.. denk zelf dat nero iets mee verwijderd heb van windows..

alvast bedankt

angela
Angie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 October 2007, 21:50   #12
beansken34
Just Joined!
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Belgium
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar beansken34
Cool com surrogate etc....

Heb ook dit probleem gehad , doch probleem vrij snel opgelost !


Ik heb Vista codec pack ge?nstalleerd , en, de problemen waren van de baan .

http://download.softpedia.com/dl/631...odecs_v451.exe

Groetjes,

Paul
beansken34 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 October 2007, 21:51   #13
beansken34
Just Joined!
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Belgium
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar beansken34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Angie Bekijk bericht
Hey ik heb deze melding ook gehad en nog iets met dll32.. toen i knaar de map video's ging laade hij de miniateurbeeld voorbeeld heel langzaam en ook die meldingen.. heb toen nero geupdate naar 7.7.5.1 en krijg ik die meldingen niet meer maar nu.....

als ik naar mijn map ga video's dan laat hij dus helemaal geen miniateurbeeld voorbeeld meer zien.. sta allen nog maar bestaands naam in het icoontje avi of mpeg enzo.. hoe kan ik die minateurbeeld voorbeeld weer terug krijgen? bij foto's laat hij de miniateurbeeld voorbeeld wel zien..

wie weet hier een oplossing voor.. denk zelf dat nero iets mee verwijderd heb van windows..

alvast bedankt

angela

http://download.softpedia.com/dl/631...odecs_v451.exe
beansken34 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 October 2007, 14:21   #14
hans 148
Just Joined!
 
Geregistreerd: 22 October 2007
Berichten: 1
Standaard

ik heb het probleem ook gehad met com surrogate.
En ik denk dat het nero heeft te maken, die heb ik geupdate en het
probeem is weg.
Alleen als je nero doet update (dat gaat wel ) maar daarna haalt vista
hem weer weg. ik heb nu nero 7.10.10 nederlands en dat gaat nu goed.
dus angela kijk of nero er nog op staat op je computer, zoniet de update
gewoon opnieuw er opzetten.

groetjes hans
p.s in je map video`s komen icoontjes van zelf weer onder nero
hans 148 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2008, 19:45   #15
joon
Just Joined!
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 1
Smile com surrogate

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door beansken34 Bekijk bericht
Heb ook dit probleem gehad , doch probleem vrij snel opgelost !


Ik heb Vista codec pack ge?nstalleerd , en, de problemen waren van de baan .

http://download.softpedia.com/dl/631...odecs_v451.exe

Groetjes,

Paul
dit werkt geweldig! heb een laptop gekocht, maar kon er geen video mee bewerken. programma's liepen elke keer vast of gaf geen geluid bij de video. na het installeren van codec pack is er niks meer aan de hand!
joon is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 December 2008, 08:59   #16
sesay112
Just Joined!
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 1
Standaard

[hallo allemal ik ben nieuw maar ik heb de oplossing voor jullie gevonden :
1-ga naar start run en typ in xvid daarna ga ziet uninstal xvid als je dat doet dan kreeg je de fout bericht niet mer
sesay112 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 February 2009, 09:30   #17
blackkill
Just Joined!
 
Geregistreerd: 27 February 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door YevgenyQuinne Bekijk bericht
Waar krijg je de foutmelding, met welk programma? Heb je een log of screenshot. Meer informatie geven is wel zo handig.
bij mij is het bij documenten help me a.u.b
blackkill is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 February 2009, 13:43   #18
Stiertje
PCM Lord
 
Stiertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 June 2007
Berichten: 507
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blackkill Bekijk bericht
bij mij is het bij documenten help me a.u.b
Bedankt voor het bumpen van een 2 jaar oud topic

Anyway, er zijn al voldoende resources te vinden op Google die handelen over dit probleem. Deze hebben voornamelijk te maken met het niet compatible zijn met Vista van verschillende codecs of programma's, waaronder Nero, DivX, Codec packs en dergelijke. Probeer dus eerst codecs en programma's te updaten die dingen doen met video.



Greetz,
Stiertje.
Stiertje is offline   Met citaat antwoorden
Oud 2 March 2009, 21:49   #19
Naoesm
PCM Enthusiast
 
Geregistreerd: 2 June 2008
Berichten: 179
Standaard

Ja,
En laten we vooral niet vergeten dat codecs autheurs/rechtelijk beschermd zijn.
Je moet ?r voor betalen, wil je die gebruiken. Dit heeft niets te maken met
comptabiliteit, maar meer hoe `vang` ik geld voor mijn `patent`.

Hou daar rekening mee!!!
Naoesm is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 March 2009, 01:55   #20
Stiertje
PCM Lord
 
Stiertje's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 June 2007
Berichten: 507
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Naoesm Bekijk bericht
Ja,
En laten we vooral niet vergeten dat codecs autheurs/rechtelijk beschermd zijn.
Je moet ?r voor betalen, wil je die gebruiken. Dit heeft niets te maken met
comptabiliteit, maar meer hoe `vang` ik geld voor mijn `patent`.

Hou daar rekening mee!!!
Euhrm, de meeste codecs zijn vrij verkrijgbaar hoor. DivX bijvoorbeeld is gratis voor het decoden van DivX video's. Enkel voor het creeren van DivX content, dus het encoden, dient te worden betaald.

Verder heb je ook hele mooie freeware alternatieven. Zoek maar eens naar ffdshow en je hebt een heel mooi pakket waarmee je 95% van de op internet te vinden video's kunt afspelen.




Greetz,
Stiertje
Stiertje is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:21.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.