advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 17 August 2010, 23:12   #1
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Thumbs down plaatjes in onderschrift

waarom kan je geen plaatjes van url's in je onderschrift neerzetten?een beetje forum heeft toch zo'n optie?
beheerder van dit forum die er wat aan. (please)

ik ben berijd om alle mogelijke middelen in te zetten,
zodat er wat aan gedaan word.
__________________
vind mij @ tweakers.net

Laatst gewijzigd door bee_c4 : 18 August 2010 om 08:08
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2010, 23:20   #2
Chato
PCM Lord
 
Chato's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 678
Stuur een bericht via ICQ naar Chato
Standaard

Net terug van vakantie?
Die heeft je geen goed gedaan.
Plak er nog een weekje aan vast.
__________________
Chato
Twitter
Chato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2010, 23:28   #3
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

meh, ban al 2 weken thuis,

maar ik ben ook actief op andere forums (bf2stats.net)
en vind het geoon niet leuk dat ik plaatjes (hoe mijn voortgang op bf2 is)
kan posten.

ik ben niet echt kwaad,
maar laat die admin er toch wat aan doen
__________________
vind mij @ tweakers.net

Laatst gewijzigd door bee_c4 : 18 August 2010 om 08:03
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2010, 23:46   #4
Chato
PCM Lord
 
Chato's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 678
Stuur een bericht via ICQ naar Chato
Standaard

OK.
Maar wel jammer dat je je handtekening ineens hebt aangepast. Dat haalt mijn vorige bericht een beetje uit zijn verband.

Maar ik was er al op voorbereid:


Uploaded with ImageShack.us
__________________
Chato
Twitter
Chato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2010, 23:51   #5
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Doe geen moeite om dingetjes aangepast te krijgen. Dat soort suggesties worden toch altijd ge?gnoreerd hier.
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2010, 08:05   #6
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chato Bekijk bericht
OK.
Maar wel jammer dat je je handtekening ineens hebt aangepast. Dat haalt mijn vorige bericht een beetje uit zijn verband.

Maar ik was er al op voorbereid:


Uploaded with ImageShack.us

ow, ik had mijn handtekening eigenlijk aangepast , omdat het "ben terug van vakatie" een beetje gedateerd was.

@edminon: niet geprobeerd is altijd mis.

oja, ik mijn posts een "beetje" aangepast, zodat ze minder schreewerig zijn
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2010, 10:13   #7
BlackiE
PCM Lord
 
BlackiE's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 January 2006
Locatie: Brabant!!!
Berichten: 632
Standaard

Iets verder kijken als je neus lang is?
Kijk onder je instellingen naar 'Wijzig handtekening'. Daar kan onder de tekstvak een afbeelding uploaden. Deze voeg je dan weer in je handtekening met de code:
Code:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tadaa...
BlackiE is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2010, 10:45   #8
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

ja, dat denk je.
maar kijk eens goed:
van welke website komt het plaatje:
http://forum.pcmweb.nl/signaturepics/sigpic5902_2.gif

helaas ik wil gewwon plaatjes als
http://cache.www.gametracker.com/pla...8/b_560x95.png
kunnen plaatsen
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2010, 11:34   #9
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
maar dat is ook een soort spam. Als je al zulke reclame borden toelaat is
het hek van de dam.
Mijn idee: liever niet.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2010, 17:53   #10
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Mag hopen dat die plaatjes nooit toegestaan gaan worden....
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:35.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.