advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 September 2010, 09:10   #31
GamerMH
Just Joined!
 
Geregistreerd: 26 September 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb nu ook het probleem dat mijn speakers het niet doen. In mijn geluid box op windows vista pakt hij volgens mij de verkeerde geluidskaart of zo. Ik heb hem al geprobeerd uit te schakelen en een andere op standaard maar dat wou ook niet.

En veder heb ik het probleem dat hij geen 5.1 muziek afspeelt.

Iemand een oplossing?

** info **

OS: Vista
Boxen: Creative 5.1
Geluidskaart: Sound blaster 24 bit advanced HD


prt scr van mijn geluids centre

GamerMH is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 September 2010, 15:54   #32
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

het programma dat je wilt gebruiken afsluiten en opnieuw opstarten,
dat werkt voor mij wel tenminste.

ps maak FF een nieuw topic aan
dat is wat handiger
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:20.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.