advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 19 November 2007, 17:41   #11
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Standaard

Er is geen apart programma hiervoor, dit gaat dus niet lukken Nouja hebben andere mensen nog enige suggesties?
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 November 2007, 13:32   #12
boodhaa
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 4 May 2007
Berichten: 55
Standaard

WMP heeft een speciale plugin nodig, zoeken bij microsoft
boodhaa is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 November 2007, 14:56   #13
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Unhappy

Ik heb gezocht op de site van microsoft en ben op deze site beland: ---> http://www.microsoft.com/windows/win...x#audioeffects

Hier zag ik een goede Audio Plugin voor WMP bijstaan genaamd: DFX (Audio Enchancer). Deze heb ik geinstalleerd, nu start ik mijn WMP maar het geluid hapert! Hij switcht eigenlijk om de seconde tussen mijn speakers Bij WMP en dan via rechtermuisknop(balk, bovenin) --> Extra --> Invoegtoepassingen --> DFX , Deze staat aangevinkt, dat moet ook. Deze heb ik toen even uitgevinkt, maar dan is er geen 5.1 geluid meer, maar de hapering is ook weg! Hoe kan ik er nou voorzorgen dat er GEEN haperen zijn, maar wel in 5.1 afspeelt!??
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 November 2007, 15:29   #14
boodhaa
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 4 May 2007
Berichten: 55
Standaard

WMP heeft een speciale plugin nodig, kijk bij microsoft, ik heb hem gevonde op bij een news groep

Laatst gewijzigd door boodhaa : 24 November 2007 om 15:32
boodhaa is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 November 2007, 15:40   #15
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Standaard

Ik heb net gekeken bij microsoft, maar verder kom ik niet :S Als U link heeft zou u deze dan kunnen posten? Aub!
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 November 2007, 16:47   #16
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Standaard

Iemand ???!!
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 January 2008, 18:09   #17
Joske
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 1 December 2006
Locatie: Gent
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar Joske
Standaard

Dit heeft inderdaad te maken met het feit dat gewone audiobestanden geen 5.1-audioinformatie bevatten. Er is dus gewoon niks om af te spelen via de middelste en de 2 achterste boxen. Dit zal je moeten aanzetten in het configuratiescherm van je geluidskaart. Zoek naar de optie "Luidsprekers vullen" of "auto-aanvulling" oid.
Joske is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 January 2008, 15:49   #18
K_E_V_I_N
PCM Lord
 
K_E_V_I_N's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Berichten: 782
Standaard

Thx! het is gelukt!

Ik zelf heb de optie: Luidspreker uitvullen ingeschakeld (bij aanpassingen), bedankt Joske! Hardstikke bedankt! Weer een probleem opgelost

Laatst gewijzigd door K_E_V_I_N : 9 January 2008 om 20:15
K_E_V_I_N is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 January 2008, 15:05   #19
Joske
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 1 December 2006
Locatie: Gent
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar Joske
Standaard

No Problem. We're here to help...
Joske is offline   Met citaat antwoorden
Oud 19 January 2008, 13:01   #20
bert1967
Just Joined!
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 2
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door K_E_V_I_N Bekijk bericht
Thx! het is gelukt!

Ik zelf heb de optie: Luidspreker uitvullen ingeschakeld (bij aanpassingen), bedankt Joske! Hardstikke bedankt! Weer een probleem opgelost

190108.... Ik heb dus hetzelfde probleem... geen 5.1 in WMP, ook alles al geprobeerd. Helaas werkt bij mij de optie "luidspreker uitvullen" ook niet...
inderdaad is de test oke, alle 5 luidsprekers geven dan geluid, maar bij MP-3
nog steeds 2.1. Zelfs de computerzaak weet het niet meer. Diverse plug-ins geprobeerd, het verandert allemaal niets. Iemand, iemand nog een suggestie?
bert1967 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:01.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.