advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows Vista

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 16 October 2007, 20:49   #11
santa
Just Joined!
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 1
Talking webcam

laptop is blijkbaar zeer populair heb ook een
maar werkt nie mat windows live zegt op een of andere manier
dat ik hem heb uitgedaan maar kan niet want ik weet nie hoe dat te doen
santa is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 November 2007, 20:20   #12
limburgnl
Just Joined!
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 1
Standaard

ik had dit probleem ook ik heb het forum eens doorgelezen en ik heb gewoon alle afbeeldingen gekopierd naar een andere map en nu doet de webcam het


mischien kun je niet veel afbeeldingen erin zetten
limburgnl is offline   Met citaat antwoorden
Oud 3 January 2008, 01:37   #13
jamy015
Just Joined!
 
jamy015's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 3
Standaard Driver kwestie?

Misschien is het een driver kwestie, hierbij de instructies om de driver opnieuw te installeren (Misschien werkt het wat anders, ik heb hier een Acer 7720, dus ik dacht er is maar 1 cijfer anders, misschien kan ik helpen )

1. Druk Windows-toets + X, dan opent het Windows Mobiliteitscentrum.
2. In de eerste regel zijn 4 blokjes en in de tweede regel 3, daaronder staat het Acer-logo en in koeienletters "Aangepast door Acer Inc.". Daaronder weer is een derde regel met 3 blokjes. Klik in het 3de blokje op "Starten".
3. Wacht even en klik op "Install".
4. Linksboven onder het Acer-logo zie je een pijltje en de tekst "Windows Vista". Klik achter elkaar op: Windows Vista > Driver > Camera.
5. Je ziet naast het lijstje met "Camera" erin een aantal opties. Ik heb nog nooit de drivers geherinstalleerd, ik zou ze allemaal proberen behalve die met "Acer Oribcam" aangezien je een Acer Crystal Eye webcam hebt en geen Acer Oribcam
jamy015 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 March 2008, 22:26   #14
taxi peet
Just Joined!
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Berichten: 1
Standaard

Ik had het zelfde probleem, ik heb vervolgens de map "afbeeldingen" wat geleegd en vervolgens deed de webcam het weer.
Ik hoop dat dit bij jullie ook het geval is iig succes.

Peter
taxi peet is offline   Met citaat antwoorden
Oud 25 May 2008, 02:06   #15
Struyven
Just Joined!
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Berichten: 1
Standaard probleem webcam

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jamy015 Bekijk bericht
Misschien is het een driver kwestie, hierbij de instructies om de driver opnieuw te installeren (Misschien werkt het wat anders, ik heb hier een Acer 7720, dus ik dacht er is maar 1 cijfer anders, misschien kan ik helpen )

1. Druk Windows-toets + X, dan opent het Windows Mobiliteitscentrum.
2. In de eerste regel zijn 4 blokjes en in de tweede regel 3, daaronder staat het Acer-logo en in koeienletters "Aangepast door Acer Inc.". Daaronder weer is een derde regel met 3 blokjes. Klik in het 3de blokje op "Starten".
3. Wacht even en klik op "Install".
4. Linksboven onder het Acer-logo zie je een pijltje en de tekst "Windows Vista". Klik achter elkaar op: Windows Vista > Driver > Camera.
5. Je ziet naast het lijstje met "Camera" erin een aantal opties. Ik heb nog nooit de drivers geherinstalleerd, ik zou ze allemaal proberen behalve die met "Acer Oribcam" aangezien je een Acer Crystal Eye webcam hebt en geen Acer Oribcam
Deze oplossing heeft mijn probleem opgelost, merci jamy015
Struyven is offline   Met citaat antwoorden
Oud 27 November 2008, 14:53   #16
gekkie120
Just Joined!
 
Geregistreerd: 27 November 2008
Berichten: 1
Stuur een bericht via MSN naar gekkie120
Exclamation Webcam is busy

Hallo,

weet iemand misschien wat het probleem is van mijn webcam?

Ik heb hier zitten zoeken naar het antwoord maar ik heb mijn probleem nog niet voorbij zien komen en op andere site's ook niet. Ook heb ik op de site van Acer gekeken maar daar kan ik ook maar niks vinden.....

Ik heb ook een Acer TravelMate 7520.
Wat heel vaag is, is mijn webcam, heel vaak werkt die niet als ik'm op wil starten...na een tijdje komt er een melding: ''webcam is busy''

Als ik dan mijn laptop opnieuw opstart dan doet die het weer 9 van de 10 keer.

Weet iemand wat hier de oorzaak van is? Ik loop al zo een jaar naar het probleem te zoeken.....

Alvast bedankt voor het antwoord/reactie.

Groetjes van,


Martin.
gekkie120 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 November 2008, 10:50   #17
skees
PCM Guru
 
skees's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 361
Standaard

@martin:

Misschien starten er veel te veel programma's/services op tijdens het starten van windows.

typ in het zoekvak van het startmenu van windows vista 'msconfig' in.

Kijk wat er allemaal voor programma's opstarten.

veel dingen starten op zonder dat je ze ooit hebt gebruikt.

als je hierin iets wijzigd weet dan waar het voor is. Zoniet zoek het even op. Verander nooit iets zonder dat je weet waar het voor dient.
__________________
Sony Vaio VGN-NR 21 S/S | Core 2 Duo T5450 @ 1,6GHz | NVIDIA GeForce 8400M GT | DVD?RW Dual Layer | 2048 MB DDR2 | 250 GB (5400 RPM, Serial ATA) | 802.11a/b/g/Draft-N

http://h.imagehost.org/0519/download_car_wouldn_t.png
skees is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:19.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.