advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 10 September 2010, 02:20   #1
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard Boxen, mic en koptelefoon Win7

Hallo,

Ik zit met een giga frustrerend probleem, heb bijna al laptop gesloopt.

Ik heb op mijn laptop windows 7 ultimate draaien.
Hier heb ik aan de voorkant (hp paviljoen dv7 1070ed) een ingang voor mn koptelefoon. Zodra ik die erin stop heb ik geluid uit mn koptelefoon maar ook uit mijn boxen.

Ik had altijd een driver cd gebruikt met andere versies voor mijn geluidskaart. Alleen ik kan nu nergens een exe bestand vinden voor mn drivers :s

Nu is mijn vraag dus: Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn koptelefoon en mic gewoon prima functioneren als ik ze in de voorkant inplug en dat mijn boxen (geintregeerd) gewoonweg stil zijn?

Momenteel heb ik het ook voor elkaar gekregen om helemaal geen geluid meer te krijgen -.-

Please help me voordat ik mn laptop het raam uit gooi.

Groet, StevenT
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2010, 08:27   #2
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Steven,
in het inplug socket zit een schakelaartje die is vermoedelijk kaduuk en
schakelt dus niet meer over van headset naar boxen en terug.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2010, 09:57   #3
ktf
PCM Lord
 
ktf's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 June 2005
Locatie: Achter mijn notebook
Berichten: 1.207
Stuur een bericht via MSN naar ktf
Standaard

Je zou inderdaad even moeten kijken of het aan je drivers ligt door een liveCD te draaien (Ubuntu/Knoppix of iets dergelijks) en kijken of het probleem zich daar ook voordoet. Indien ja, dan is inderdaad naar alle waarschijnlijkheid het schakelaartje in je poort kapot.
__________________
Don't worry, be happy.
ktf is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2010, 10:20   #4
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Goede morgen,

Ik heb 2 ingangen voor mn koptelefoon. Zit dat aan elkaar gekoppeld dan dat beide het niet doen?

@ktf
Hoe bedoel jij dat met die liveCD draaien?

Steven
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2010, 13:02   #5
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Topic verplaatst.
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 10 September 2010, 17:47   #6
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

@shellghost,

dank je wel, wist niet zeker waar te plaatsen.

Ik heb inmiddels mijn boxen weer aan de praat gekregen maar kreeg alsnog het andere probleem dat wanneer ik met Skype aan het bellen ben dat mijn boxen het overnemen en hij ook nog over mijn koptelefoon blijft.

Ik kan dus geen gesprek voeren alleen over mijn koptelefoon.

@shellghost, ik weet niet of mijn topicnaam veranderd moet worden nu?

Groet Steven
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 October 2010, 02:26   #7
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Beste Leden,

Ik haal mn topic weer omhoog omdat het probleem nog steeds aanwezig is. Echter het is langzaam veranderd.

Ik heb muziek, youtube of itunes of vlc player over mijn koptelefoon. maar wanneer ik wordt aangesproken op gtalk hoor ik dat over mijn boxen en mijn koptelefoon EN daardoor ook mijn muziek over de boxen. Ik snap echt niet hoe of wat het probleem is.

Drivers krijg ik niet te pakken

Wie o wie kan mij miss eventueel helpen (aan drivers te komen)

Met vriendelijke groet,
Steven
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 October 2010, 09:47   #8
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

gebruik je maar ??n geluidkaart?

dat is idd moeilijk om goed aan te sturen,
maar met vista/win moet dat toch mogelijk zijn?

selecteer de output,
start de programma's op die je bij die output wil,
selecteer een andere output
start de programma's op die je bij die output wil.
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 October 2010, 23:06   #9
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Ik heb maar 1 geluidskaart (laptop).

En waar kan ik die output vinden? Want ik heb al veel gedaan maar jouw optie komt me niet bekend voor.

Steven
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 28 October 2010, 23:17   #10
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

klip op het geluidsincoontje in de sysyeemtray, en dan op geluidsapparaten dacht ik, hier kun je de desgewenste output kiezen.
maar weet niet of het ook werkt met gescheiden analoge kanalen
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:55.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.