advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Hardware > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 23 September 2008, 15:14   #1
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Exclamation Rare zwarte vlekken in beeld

Hallo,

Ik heb een foutje gemaakt met mijn Videokaart. Nu heb ik echter zwarte vlekken in mijn beeld.
Ik ben bang dat die fout (aansluitingsfout) mijn kaart heeft beschadigd.
Hoe kom ik er achter of het er echt aan ligt?
Ik heb het onderandere met: Battlefield 2, Combat flight simulator :P
Dat zijn momenteel de enigste games die ik erop heb staan.
Ik kon ze voor de fout gewoon op High spelen maar nu heb ik dus die vlekken.

Als jullie een printscreen willen, zeg het maar.

Thanks,
Steven
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 September 2008, 16:36   #2
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Citaat:
Ik heb een foutje gemaakt met mijn Videokaart
Heb je iets in de trand van een overclock poging gedaan?
Is het een Pci-e of een AGP kaart?

Zo niet verwijder dan de drivers en installeer deze opnieuw, eventueel de sleuf nakijken opp stof kan ook geen kwaad.
Kijk ook of de eventuele extra stroom voorziening is aangesloten.

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 September 2008, 18:13   #3
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Nee, is iets uit eerder topic. Ik had een extra voedings kabel eraan gemaakt en toen werd die heet en ging me pc uit. Toen bleek me voeding kapot te zijn.

Verder is het een PCi-e kaart
Drivers ga ik er vanaf halen en ook ff loshalen... Wordt vervolgd
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2008, 07:20   #4
timmeltie
PCM Lord
 
Geregistreerd: 3 May 2006
Berichten: 1.643
Standaard

Ik wil wel ff een foto/printscreen ervan zien.

Damn echt lullig wat jou is overkomen
timmeltie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2008, 15:26   #5
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

@timmeltie

http://home.planet.nl/~teeuw244/flag.JPG hier heb ik het plaatje staan.
Je zult zien dat er bij de tekst zwarte vlek zit. Er zijn zoveel van die soorten momenten. Please help me
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2008, 15:37   #6
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Heb je de drivers al verwijderd en opnieuw geinstalleerd.?
Als je echt twijfelt aan de videokaart dan kan je deze testen in een ander systeem als je hier de mogelijkheid toe hebt.

Draai ook eens het programma 3dmark je zal waarschijnlijk nu ook die zwarte vlekken te zien krijgen.
maar zodra dit programma uitvalt of de pc opnieuw opstart is de kans groot dat er iets met de videokaart aan de hand is.
Dit sluit niet uit dat het nog steeds een driver probleem kan zijn.

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2008, 15:51   #7
timmeltie
PCM Lord
 
Geregistreerd: 3 May 2006
Berichten: 1.643
Standaard

Aah dat ziet er akelig uit...
Is dat filmpje in die WMP screenshot genoemen met een camera of een programma? Want als het niet zo is bij een Fraps filmpje, ligt het probleem waarschijnlijk bij de output van je videokaart(niet het rekenende deel maar het deel wat het beeld naar de monitor stuurt)
timmeltie is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2008, 17:48   #8
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

@ maxstar,

Ik heb ze nu verwijdert. maar wacht even op dat programma.


@ timmeltie,

Het was opgenomen met Fraps en daarna printscreen in WMP
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2008, 18:05   #9
Lieuwe
PCM Guru
 
Lieuwe's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 March 2006
Locatie: Schelluinen
Berichten: 419
Stuur een bericht via MSN naar Lieuwe
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timmeltie Bekijk bericht
(niet het rekenende deel maar het deel wat het beeld naar de monitor stuurt)
Dat valt nog zeer te betwijfelen. Juist het rekenende deel kan nu fouten genereren zoals deze. Nu ligt het misschien niet direct aan de core, maar het zou heel goed kunnen dat het mem wat brak is geworden (denk aan arti's van brak geheugen van Radeon 9800 kaarten).

Voor alle zekerheid: druk de kaart nog even goed in het slot. Als dat niet helpt, gewoon uitwisselen met een andere PC.
__________________
? Specs ?
Lieuwe is offline   Met citaat antwoorden
Oud 24 September 2008, 18:19   #10
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Ik ga zo even opnieuw de drivers eropzetten en dan miss van vnidia de nieuwste versie? Daarna moet je volgens mij opnieuw opstarten en dan zet ik hem dus uit, en haal ik de kaart er ff uit.

BTW weet niet of dat er wat mee te maken heeft, maar hij maakt opzich ook wel best een lawaai. De fan dan.
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:16.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.