advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 14 March 2010, 14:37   #1
media1969
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Berichten: 3
Standaard nslu2 unslug

Hallo

ik heb heel erg lang geleden een nslu2 unslug geinstalleerd en heeft altijd goed gewerkt en nooit meer nagekeken
nu kan ik er niet meer op komen
wie kan mij helpen om de standen er af te halen en zorgen dat ik weer verbinding krijg

m.v.g.
media1969 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 14 March 2010, 14:54   #2
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
ik dacht dat deze linux nas in 2008 al was gestopt en je bedoelde waarschijnlijk unslung.
Welk opperating systeem gebruik je want ik heb ook ergens gelezen
dat b.v. Samba door Vista zelfs niet meer herkent wordt.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 March 2010, 13:17   #3
media1969
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Berichten: 3
Standaard

Hallo

ik weet eingelijk niet meer wat er op staat want het heeft gewerkt tot vorige omdat ik in de meterkast iets moest veranderen heeft de stroom er af geweest en daarna kon er geen verbinding mee gemaakt word

als ik kijk naar de lampjes werken die allemaal wel zo als voor de tijd

wat kun je normaal doen om de hd die er extern aan zet om er bestanden er af te halen

of kan ik gewoon alles restten

m.v.g.
media1969 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 March 2010, 15:02   #4
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
ik denk dat je in ieder geval moet proberen om hem te resetten, met een
modem of router lukt dat ook vaak.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 March 2010, 15:04   #5
bee_c4
PCM Lord
 
bee_c4's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 5 December 2006
Locatie: -
Berichten: 1.124
Standaard

resetten zou de gegens niet kwaad doen,
(daar ga ik teminste wel van uit.)

all??n instellingen worden teruggezet
__________________
vind mij @ tweakers.net
bee_c4 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 15 March 2010, 18:47   #6
media1969
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Berichten: 3
Standaard

oke resseten is gelukt

ik kan nu weer inloggen via de browsel
maar het lijkt dat hij alles kwijt is
en als ik hem wel in en dan opslaan zegt hij fail samba

kan ik nu ook de nieuwe frimware erop zetten wie weet een nederlandse link

m.v.g.
media1969 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:00.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.