advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Internet > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 28 November 2010, 13:56   #1
lex
PCM Engineer
 
Geregistreerd: 28 November 2006
Berichten: 211
Standaard vodafone werkend krijgen op Air3G router.

Goeden middag allemaal.

Ik zit met een probleem waar ik zelf niet uit kom. Sinds kort heb ik een Vodafone abonnement met een nieuwe Huawei E1820 UMTS stick.

op de computer werkt het prima, krijg het jammer genoeg niet aan de gang op mijn Airlive Air3G UMTS router.

Op de Dongle zit voorgeinstaleerd mobile partner software.

Zie afbeeldingen voor de instellingen die ik bedoel.

Instel 3G menu Arilive Air3G




Menu Mobile Partner




Ik hoop dat iemand mijn verder kan helpen.

Laatst gewijzigd door lex : 28 November 2010 om 15:29
lex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 29 November 2010, 11:35   #2
onja
Just Joined!
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Berichten: 1
Standaard 3g router

hallo,
Bij mij gaat het om een sitecom 3 g router met vodafone dongel hawei.
Tijd aan het zoeken geweest,bij mij was de oplossing:
Firewal van de router uitschakelen,met 2 firewals werkt het niet,gebruik ??n firewal van virusscanner (Panda),ook van Windows uitgeschakeld.
Hoop dat dit bij u ook werkt.
Groet Onja



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lex Bekijk bericht
Goeden middag allemaal.

Ik zit met een probleem waar ik zelf niet uit kom. Sinds kort heb ik een Vodafone abonnement met een nieuwe Huawei E1820 UMTS stick.

op de computer werkt het prima, krijg het jammer genoeg niet aan de gang op mijn Airlive Air3G UMTS router.

Op de Dongle zit voorgeinstaleerd mobile partner software.

Zie afbeeldingen voor de instellingen die ik bedoel.

Instel 3G menu Arilive Air3G




Menu Mobile Partner




Ik hoop dat iemand mijn verder kan helpen.
onja is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 November 2010, 23:15   #3
lex
PCM Engineer
 
Geregistreerd: 28 November 2006
Berichten: 211
Standaard opgelost

Mijn Airlive Air3G heeft geen firewall, routers met een firewall zorgen alleen maar voor poort problemen "eigen ervaring" waarom zou er een firewall in de router moeten zitten elk OS heeft er wel een actief.

Of die van Windows zelf of die van het beveiliging software.


DE OPLOSSING WAS>


Moest bij 3g settings gegevens invoeren die alleen vodafone wist, als je deze gegevens niet juist invoert gaat het nooit en te nimmer werken.

Kan deze gegevens niet plaatsen vind vodafone niet leuk.


Het werkt naar behoren.


Groetjes.


Lex

Laatst gewijzigd door lex : 1 December 2010 om 11:02
lex is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:08.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.