advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 21 January 2010, 17:31   #1
lex
PCM Engineer
 
Geregistreerd: 28 November 2006
Berichten: 211
Standaard Anysee E30 Plus Ontvanger wil niet werkten onder Windows7

Al enkele jaren gebruik ik een Anysee E30 Plus Digitenne ontvanger.

Onder XP heeft hij altijd prima gewerkt, Onder windows7 64 bit krijg ik hem niet of niet goed aan de gang.

Krijg allerlei foutmeldingen als

Grape error, maybe codec problem or no usb port connection.
Error code 331

Met de USB is niets aan de hand ook met de usb kabel niet "NIEUW"

Hieronder link van de importeur en ondersteuning.

http://www.anysee.nl/index.php?sct=d...&mod=5#results

Al tig maal diverse installaties, drivers geprobeerd echter zonder resultaat Versie 2.1.0 Beta 2 is de laatste maar geen resultaat.

Toch lees ik dat het diverse andere wel is gelukt? Vraag mij af of het zou komen omdat ik een 64 bit versie van windows7 gebruik?

Wie kan mij verder helpen.
lex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 21 January 2010, 18:08   #2
PeHo
PCM Enthusiast
 
Geregistreerd: 17 December 2006
Locatie: Groningen
Berichten: 164
Standaard

Ik neem aan dat er een driver en eventueel andere software voor deze ontvanger ge?nstalleerd moest worden en dat de driver en software 32 bit is en daarom niet werkt op een 64 bit operating system. Je zou het nog eens met de 32 bit versie van Windows 7 kunnen proberen.
Als je heel veel massel hebt werkt het misschien in de compatibitlity mode: klik met rechter muistoets op het programma en kies het tabblad Compatibliteit en vink deze aan en probeer het programma nog eens.
__________________
Peter Horlings.
Horlings.tk
______________________
If you can?t be a good example,
be a horrible warning.
PeHo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 January 2010, 13:22   #3
lex
PCM Engineer
 
Geregistreerd: 28 November 2006
Berichten: 211
Standaard

Heb meerdere 32 bit programma's op mijn Windows7 OS staan geen enkel probleem, Hd Tune, U Torrent, openoffice, Diverse spelletjes allemaal geen probleem.

Heb het idee gezien andere reacties op PCM form zodra het apparaten zijn dan gaat het fout.

Compatibiliteit mode heb ik ook geprobeerd, lost ook niets op. Het is puur een driver probleem.

Is gewoon wachten wanneer er nieuwe software uitkomt.

Mocht iemand nog tips hebben?

Dan hoor ik dit graag.
lex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 January 2010, 15:17   #4
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

Hi,
heb je iets aan deze tut:

http://driver.firedtv.nl/Installatie...20Windows7.pdf
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 January 2010, 21:31   #5
lex
PCM Engineer
 
Geregistreerd: 28 November 2006
Berichten: 211
Standaard

Bedankt Piet.

Zal nog eens een poging wagen, Ze hebben het over 32 bit windows 7 toch ga ik het proberen denk Morgen avond.

Anders word het toch opzoek naar een Windows XP licentie voor dual bhoot start optie.

Laatst gewijzigd door lex : 22 January 2010 om 21:37
lex is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 January 2010, 21:23   #6
BlackiE
PCM Lord
 
BlackiE's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 26 January 2006
Locatie: Brabant!!!
Berichten: 632
Standaard

Tip: XP Mode op Windows 7?????
Gratis te downloaden. Je PC moet wel een beetje recent zijn, en in BIOS moet 'virtualisatie' aanstaan.
BlackiE is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 May 2011, 13:22   #7
Ballie19
Just Joined!
 
Geregistreerd: 16 August 2009
Berichten: 20
Standaard

Het installatiebestand van anysee, "anyseeDriver_Setup.exe" is eigenlijk een ingepakt zip-bestand! Als je hem uitpakt met 7-zip (www.7-zip.org - gratis, Windows zelf pakt hem namelijk niet uit) kan zie je het bestand "anysee_Driver_Installer_x64.exe" staan!

Ik vermoed dat je die moet hebben om je anysee weer werkend te krijgen!

Het is namelijk zo dat de gewone installatie namelijk de x86 (32-bit) gebruikt en niet de x64 versie, ook al heb je de 64-bits versie van Windows Vista/7........

Edit: Als je niet de nieuwste driver downloadt maar de driver van 31 maart dan werkt het wel! Er bleek een bug in de nieuwste driver te zitten die daardoor geen 64-bit OS kon dedecteren.....
Dus gebruik niet de nieuwste driver!
__________________
Mijn website: http://www.ballies-gamesite.nl

Laatst gewijzigd door Ballie19 : 16 May 2011 om 22:29
Ballie19 is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:54.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.