advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 17 February 2012, 14:41   #1
svhese
Just Joined!
 
Geregistreerd: 6 August 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 3
Stuur een bericht via Skype™ naar svhese
Standaard Geen gebruikerslicentie

Hallo,
Ik ben pas overgestapt op windows 7, maar stuit toch wel op problemen met het vervangen of veranderingen in de bestanden. Als ik via kladblok in een cfg bestand een verandering wil aanbrengen krijg ik bij het opslaan de mededeling dat ik niet de juiste machtiging heb om dat te veranderen en neem kontact op met beheersaccount.
Welke instelling moet dan veranderen om dit wel te kunnen veranderen.?
svhese is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 February 2012, 23:36   #2
Kingdom
PCM Enthusiast
 
Kingdom's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 February 2009
Berichten: 175
Standaard

Bewerk het (opslaan als)

Zet het even op je buro-blad (geef het de zelfde naam)

en kopie-paste
__________________
AMD Phenom II X4 B55
8 GB DDR 3
Geforce GT440 1 GB DDR3
HD 650 GB
Externe HD 1 TB
OS Windows 7 64 bit
Kingdom is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:51.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.