advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 16 September 2011, 17:22   #1
toet007
Just Joined!
 
Geregistreerd: 14 December 2009
Berichten: 5
Standaard ftp in vista geeft storing

goedeavond,

ik ben een aantal maanden geleden altijd op mijn website gewweest, en heb daarbij altijd de ftp van vista gebruikt.

maar nu als ik alles invoer, dan krijg ik dit



en dan sluit ik verkenner af en dan sluit hij direct ook me ftp programma af, dus ik kan nooit op mijn website.

weet iemand wat ik meot doen...

thnx
toet007 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 16 September 2011, 19:35   #2
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

http://support.microsoft.com/kb/967896
Hi,
Controleer met behulp van bovenstaande link.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:18.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.