advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 5 February 2007, 04:42   #11
obi-wan-kenobi
PCM Lord
 
obi-wan-kenobi's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 August 2006
Berichten: 1.832
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Laen Bekijk bericht
Kun je me vertellen wat het (merkbare) verschil is tussen de core duo en de core2duo?
Core Duo (T2xxx processoren) ondersteunen geen 64-bit, Core 2 Duo (T5xxx processoren en hoger) wel. Realiseer je dus goed welk besturingssysteem je nu en later wilt gaan draaien.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Laen Bekijk bericht
Die laptop ziet er trouwens wel goed uit! Is Acer een betrouwbaar merk?
Garantie is slecht, slechts 1 jaar en je bent je laptop lang kwijt bij garantiegevallen. Koop liever een Asus of MSI.

Kun je ook gewoon online bestellen, want garantie bij Asus of MSI is twee jaar pickup-and-return.
obi-wan-kenobi is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 February 2007, 12:01   #12
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

MSI kan ik uit ergonomisch oogpunt en vanwege de korte batterijduur afraden. Asus of Toshiba zou ik zeggen.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 February 2007, 12:03   #13
Laen
Just Joined!
 
Geregistreerd: 4 February 2007
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door obi-wan-kenobi Bekijk bericht
Core Duo (T2xxx processoren) ondersteunen geen 64-bit, Core 2 Duo (T5xxx processoren en hoger) wel. Realiseer je dus goed welk besturingssysteem je nu en later wilt gaan draaien.
Garantie is slecht, slechts 1 jaar en je bent je laptop lang kwijt bij garantiegevallen. Koop liever een Asus of MSI.

Kun je ook gewoon online bestellen, want garantie bij Asus of MSI is twee jaar pickup-and-return.
Sorry, ik heb er niet zoveel verstand van.. Als ik met mijn laptop aan de slag ga, wat is dan het verschil tussen 64-bit en 32-bit??
En hoe zit dat met een AMD Turion 64 mk36?
Laen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 February 2007, 12:46   #14
obi-wan-kenobi
PCM Lord
 
obi-wan-kenobi's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 30 August 2006
Berichten: 1.832
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EdP Bekijk bericht
MSI kan ik uit ergonomisch oogpunt en vanwege de korte batterijduur afraden. Asus of Toshiba zou ik zeggen.
Elke configuratie is weer anders, toetsenbordlayout en capaciteit van de accu (aantal cells) verschilt per type, niet per merk.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Laen Bekijk bericht
Sorry, ik heb er niet zoveel verstand van.. Als ik met mijn laptop aan de slag ga, wat is dan het verschil tussen 64-bit en 32-bit?
En hoe zit dat met een AMD Turion 64 mk36?
Met een 64-bit processor kun je ook 64-bit besturingssystemen en applicaties draaien, met een 32-bit processor niet. Houd daar dus alvast rekening mee bij de keuze, wat bijv. Vista betreft kun je met een 32-bit processor dus geen 64-bit Vista draaien, maar wel 32-bit Vista. De Turions zijn allemaal 64-bit compatible.
obi-wan-kenobi is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 February 2007, 13:01   #15
Dmaster16
PCM Lord
 
Dmaster16's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 December 2006
Berichten: 738
Standaard

Ik zou die laptop voor 999 euro neemen die hetzelfde was als ik zij. Die is wel goed en snel en je kan er wel een beetje mee gamen als je dat belangrijk vind.
ps. Zoek wel even verder je moet niet te veel betaalen voor iets natuurlijk!!!
http://www.paradigit.nl/configurator.php?system=1994
Dit is een goede laptop:P:P
Dmaster16 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 February 2007, 13:29   #16
Chiwa
PCM Lord
 
Geregistreerd: 1 September 2004
Berichten: 1.410
Standaard

Toevallig heb ik een MSI en inderdaad, de batterijduur is geen wereldwonder.
Chiwa is offline   Met citaat antwoorden
Oud 8 February 2007, 23:05   #17
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

Mogelijk afhankelijk van type, maar een S270 heeft een accuutje die het (nieuw) echt niet verder brengt dan anderhalf uur. Dan ben ik misschien verwend met een accu die het (nieuw) 5 uur volhield en nu na 2 jaar gedaald is tot een dikke 4 uur. Verder vind ik een toetsenbord waarvan verschillende toetsen regelmatig geen antwoord vormen niet zo prettig.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 February 2007, 14:20   #18
cameltoe
PCM Newbie
 
Geregistreerd: 1 February 2007
Berichten: 85
Standaard

acer is brak... vooral de buitenkant laptop rest is wel okey opzich.
En idd garantie als je dat al geregelt krijgt dan duurt dit ook wel even
__________________
cameltoe is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:51.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.