advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 5 October 2006, 14:37   #1
gavrilo princip
Just Joined!
 
Geregistreerd: 5 October 2006
Berichten: 1
Question Bureaublad weergeven

Per abuis heb ik het icoontje 'Bureaublad weergeven' verwijderd. Hoe krijg ik hem weer terug naast het 'start' knop?
gavrilo princip is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2006, 14:49   #2
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

/Offtopic
Topic verplaatst naar juiste locatie.
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2006, 15:34   #3
KiboN
PCM Lord
 
KiboN's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 April 2005
Locatie: Noord-Holland
Berichten: 1.119
Standaard

http://forum.techzine.nl/forum/list_messages/66705

http://www.pchelper.nl/forum/index.php?showtopic=22574

Deze twee websites(/forum topics) vond ik op Google. Lijkt me dat het daarmee wel moet lukken
__________________
Het is groen en het PWND, ra ra wat is het?
| Intel Pentium D 940 | ATI Radeon X1900XTX | 2GB DDR2 PC6400 |
KiboN is offline   Met citaat antwoorden
Oud 5 October 2006, 15:42   #4
El Gringo
PCM Enthusiast
 
El Gringo's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 20 April 2006
Berichten: 195
Standaard

zal wel iets in het register zijn ofzo? Heb ik geen verstand van
Ik heb dat icoontje ook niet, maar als ik in een keer naar het bureaublad moet, gebruik ik gewoon de combinatie windowstekentje+d (van desktop).
__________________
Hard work never hurt a man, but why take the risk?
El Gringo is offline   Met citaat antwoorden
Oud 7 October 2006, 14:31   #5
sjefke
Just Joined!
 
sjefke's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 September 2006
Berichten: 8
Standaard

Het pictogram Bureaublad weergeven is geen gewone snelkoppeling naar een programma. Als het pictogram wordt verwijderd, ligt de juiste procedure om het pictogram opnieuw te maken niet direct voor de hand. Als je het pictogram Bureaublad weergeven opnieuw wilt defini?ren, ga je als volgt te werk:
1. Klik op Start, klik op Uitvoeren, typ notepad en klik op OK.
2. Typ in Kladblok de volgende tekst op aparte regels:
[Shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar] Command=ToggleDesktop
3. Klik op Bestand, klik op Opslaan als en sla het bestand op het bureaublad op met de naam Bureaublad weergeven.scf.

Opmerking Het is mogelijk dat bij het opslaan in Kladblok automatisch de extensie .TXT aan de bestandsnaam wordt toegevoegd. Verwijder de extensie als deze aanwezig is. De bestandsnaam moet Bureaublad weergeven.scf zijn.

Sleep het pictogram Bureaublad weergeven.scf naar de werkbalk Snelstarten.

Groetjes,

Sjefke
sjefke is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 15:38.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.