advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 
Oud 9 March 2011, 11:32   #1
Kingdom
PCM Enthusiast
 
Kingdom's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 February 2009
Berichten: 175
Standaard Toetsenbord (Vraag)

Hoi

Bij mijn nieuwe computer is er ook een super mooi toetsenbord bij geleverd. Echter in games merk ik dat ik geen 3 toetsen tegelijk kan indrukken. Dus op dat moment werken alleen 2 toetsen. En heb 3 toetsen nodig om te kunnen spelen.

dus voorbeeld: Als ik w en e en spatie wil drukken dan werkt 1 van die 3 toetsen niet. W is vooruit lopen. E is rennen, en spatie is springen.

Ik hoop dat ik het goed uitleg

Hoe kan ik dit instellen?

alvast bedankt!

Kingdom
__________________
AMD Phenom II X4 B55
8 GB DDR 3
Geforce GT440 1 GB DDR3
HD 650 GB
Externe HD 1 TB
OS Windows 7 64 bit
Kingdom is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 March 2011, 15:14   #2
eNdEmiOn
PCM Lord
 
eNdEmiOn's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 2.846
Standaard

Daar kun je niks aan doen behalve een ander keyboard kopen (als je rennen gewoon op shift laat zal dit probleem ook niet op deze manier naar voren komen). Dit heet trouwens "keyboard ghosting".

Ik weet niet hoe het met je Engels gesteld is maar hier is een mooie uitleg te vinden.
http://www.microsoft.com/appliedscie...Explained.aspx
__________________
Never Lie! Not even a little white lie, that's where it all starts.
By the way, happy endings preferred.

Laatst gewijzigd door eNdEmiOn : 9 March 2011 om 15:17
eNdEmiOn is offline   Met citaat antwoorden
Oud 9 March 2011, 15:33   #3
Kingdom
PCM Enthusiast
 
Kingdom's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 February 2009
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eNdEmiOn Bekijk bericht
Daar kun je niks aan doen behalve een ander keyboard kopen (als je rennen gewoon op shift laat zal dit probleem ook niet op deze manier naar voren komen). Dit heet trouwens "keyboard ghosting".

Ik weet niet hoe het met je Engels gesteld is maar hier is een mooie uitleg te vinden.
http://www.microsoft.com/appliedscie...Explained.aspx
Wat raar zeg.
__________________
AMD Phenom II X4 B55
8 GB DDR 3
Geforce GT440 1 GB DDR3
HD 650 GB
Externe HD 1 TB
OS Windows 7 64 bit
Kingdom is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:30.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.