advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Software, Games & OS > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 17 August 2010, 20:57   #1
brink1966
Just Joined!
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Berichten: 1
Standaard stdole32.ltb melding bij opstarten Excel Office 2003

Beste mensen,

Nadat ik Office 2007 had vervangen door Office 2010 en ik vervolgens ernstige problemen kreeg met het laatstgenoemde pakket, heb ik toch maar weer Office 2003 ge?nstalleerd.

Ik heb echt eerst alle versies van Office verwijderd, daarna de computer een tweetal keer opnieuw opgestart, toen Office 2003 ge?nstalleerd en toen kreeg ik de melding bij:

Excel: stdole32.ltb (een van de objectbibliotheken) ontbreekt of is beschadigd.
Excel blijft tot vervelens toe zichzelf configureren en bezig met het verzamelen van de benodigde gegevens. Als ik dit proces afbreek kom ik wel in het programma terecht, maar wel met een zin dat er een compileer fout is opgetreden.
Wie weet raad?
brink1966 is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2010, 22:15   #2
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Ehmmm... Office 2003 ook echt weghalen en 2010 weer instaleren, en dan de problemen die je daar mee krijgt hier posten. Dat lijkt me nuttiger en beter voor je eigen bestwil...
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2010, 22:44   #3
EdP
PCM Lord
 
EdP's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 13 September 2006
Berichten: 4.261
Standaard

@tj0nge: waarom? Wat is er mis met Office 2003?
Er zijn zat mensen die liever 2003 houden dan die nieuwe versies waar alles verstopt is op een onvindbare plek.

P.S. Hier is een fix voor het probleem: stdole32.tlb file missing.
__________________
An error has occurred. Hit any user to continue

Laatst gewijzigd door EdP : 17 August 2010 om 22:49
EdP is offline   Met citaat antwoorden
Oud 17 August 2010, 22:45   #4
Chato
PCM Lord
 
Chato's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 28 September 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 678
Stuur een bericht via ICQ naar Chato
Standaard

Een andere mogelijke oplossing is een kleine bewerking in het register.
Op deze support.microsoft.com-pagina wordt uitgelegd hoe.

Die pagina kwam ik tegen nadat ik op een ander forum (pcreview.co.uk) een vergelijkbaar probleem tegenkwam. Misschien dat je daar ook nog idee"en kunt opdoen.
__________________
Chato
Twitter
Chato is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2010, 15:45   #5
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

@EdP
Verstopt? Ik vind het juist handig ingedeeld! En alles wat je met de knoppen kan, kan je ook met toetsencombinaties. Dus daarom heb ik liever 2010, met mooie UI enzo...
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2010, 17:13   #6
Maxstar
ModeratorPCM Lord
 
Maxstar's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Locatie: @ the World Wide Web
Berichten: 4.969
Standaard

Handig & mooi zijn twee verschillende dingen, vaak is het allemaal wel mooi en (spacy) met AERO en van alles.
Maar vaak is het minder gebruiks vriendelijk als je gewoon de "old" way hebt bewandeld, gewoon een taakbalk met de opties is toch goed en duidelijk.
De "ribbon" interface b.v. is niet echt iets waar ik makkelijk aan kan wennen, geef mij maar een drop-down menu met de opties...
Neem ook het startmenu van (Vista/W7), in Windows 7 kan je deze zonder tweak niet meer instellen op de klassieke weergave, ik ben nog steeds niet gewend aan het startmenu van Windows 7...

Groet Maxstar
__________________
PC Web Plus Tutorials, tips, trucs en downloads op het gebied van computers.
Malware info Informatie over malware en preventie tegen een malware infectie.
Maxstar is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2010, 17:24   #7
Piet Koenen
PCM Lord
 
Piet Koenen's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 21 May 2007
Berichten: 5.360
Standaard

@ Maxstar,
ja dat is de ''new age'' zoals Microsoft het noemt.
Groet Piet.
__________________
Pentium Dualcore 3,36 GHz, Mem; Kingston 4 GB,
Asus P5LD2-VM, West Dig HD 320GB, Maxtor 80GB
GeForce GT240 512Mb. Win XP Pro.SP3.
Piet Koenen is offline   Met citaat antwoorden
Oud 18 August 2010, 17:49   #8
shellghost
ModeratorPCM Lord
 
shellghost's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 3 September 2004
Berichten: 7.036
Standaard

Topic verplaatst.

Die discussie over het hoe en wat over de ribbon enzo mag achterwege blijven.
__________________
Yeah, eindelijk m'n MiTo.
shellghost is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:54.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.