advertentie

Dit forum is niet langer actief. Voor vragen kun je voortaan terecht in de Vraag & Antwoord-rubriek van PCMweb.nl

 

Ga terug   PCM Forum > Internet > Vragen en discussies

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 11 June 2011, 17:36   #1
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard zoekmachine wijzigen in internet explorer

Beste,

Ik heb internet explorer 9 op mijn computer staan.
Alleen de standaard zoekmachine is Google.co.uk. waar kan ik deze veranderen naar Google.com of .nl? Via instellingen heb ik het niet voor elkaar gekregen.

Groet Steven
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 June 2011, 19:22   #2
tj0nge
PCM Lord
 
tj0nge's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 15 October 2009
Locatie: Waddinxveen
Berichten: 711
Standaard

Je mag al bij zijn dat je Google hebt, en niet Bing ofzo...

Anyways:
http://www.iegallery.com/nl/addons/detail.aspx?id=3532
Daar zou je de nederlandse moeten kunnen installeren.

Anders:
-Instellingen (tandwiel rechtsboven
-tabblad algemeen > onder zoeken: instellingen
-onderin nieuwe scherm: meer zoekmachines zoeken... (ironisch...)
-Op de nieuwe internetpagina die opent: op het gele woordje van de categorie 'zoeken' drukken (naast nieuws, muziek, video's, sociaal etc)
-dan op het plaatje van Google klikken (onderste rij, halverwege, bij mij dan)
-Hij geeft automatisch google.nl aan, dan 'click to install'

Zou moeten werken.
__________________

Waarom zegt de PLUS 'Plus geeft meer... veel meer!' als ik zojuist zie dat er in een dicht pak sultanas een pakje te weinig zat?
tj0nge is offline   Met citaat antwoorden
Oud 11 June 2011, 19:36   #3
StevenT
PCM Lord
 
StevenT's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: The Amsterdamn.....
Berichten: 2.409
Stuur een bericht via Skype™ naar StevenT
Standaard

Super dank je wel. Je laatste optie gedaan.

Mag slotje op.
__________________



AMD Athlon64 X2 5200+ 2048 DDR2 Nvidia GeForce 8600GTS 320 GIG


StevenT is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord


Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:09.



Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Nederlandse vBulletin-vertaling door Alacer beschikbaar gesteld door Applinet.